Fashion - Tendinţe, Lifestyle — decembrie 2, 2019 at 11:34

Costumul made to measure de tranziție: ținuta bărbătească pentru cei care vor să depășească limitele sezoniere

by

Sfârșitul de an a adus un nou concept de vestimentație în universul modei masculine: Tudor Tailor a creat o colecție de costume made to measure de tranziție care compune ținute bărbătești “all-season” ce transced limitele sezoniere, oferă confort și pun eticheta eleganței pe durata întregului an.

Noua colecție a fost complimentată de un workshop Scabal, producător mondial de țesături premium, care a prezentat o colecție de țesături avant garde, inspirate de picturile lui Salvador Dali.

Află din rândurile ce urmează ce a inspirat colecția Revelation, cum arată ținutele și piesele de tranziție propuse pentru 2020 și ce tipuri și blenduri de țesături se află în spatele lor.

Ce aduce nou Colecția Revelation 2020?

Într-o prezentare de modă incendiară, unde au fost expuse 17 modele noi pentru sezonul 2020, Tudor Tailor a reconfigurat modul în care sezoanele sunt abordate în dressing-ul bărbatului modern și a oferit o selecție de ținute potrivite unui bărbat desăvârșit, care-și exprimă valențele maturității.

Noua colecție Revelation by Tudor Tailor aduce în prim plan conceptul pieselor de îmbrăcăminte de tranziție, unde materiale smart, ușoare, dar călduroase sunt personajul principal din procesul de creație a ținutelor de care un gentleman are nevoie pentru întreaga perioadă a anului.

Colecția depășește constrângerile sezoanelor și propune modele de costume ce pot fi purtate între sezoane, când temperaturile variază foarte mult, iar confortul termic este esențial. Croiala impecabilă, care urmează linia corpului, pune în evidență o siluetă proporționată, oferind în același timp lejeritate și confort.

“Am ales să creăm o colecție care să depășească limita conformismului, să depășim tiparele de colecții primăvară-vară sau toamnă-iarnă, și să venim cu o colecție dedicată unui bărbat care vrea să se simtă lejer tot anul.” a explicat Alin Copindeanu, CEO și co-fondator Tudor Tailor.

Pentru că Revelation este o colecție all-season, în paleta cromatică a țesăturilor pentru 2020 se regăsesc atât nuanțe calde, mediteraneene, cu imprimeuri îndrăznețe, cât și piesele specifice evenimentelor cu etichetă Black Tie, care mixează nuanțe de albastru-închis cu clasicul negru.

Ținutele Revelation prezintă piese vestimentare pentru fiecare moment din viața unui bărbat – de la ieșirile în care ai nevoie de piese în stil smart-casual, la intalnirile business și pana la costumele speciale pentru evenimente sau ceremonie, cu o etichetă formală, stil gală.

“Conceptul de la bază al acestei colecții are ca element central bărbatul care a depășit constrângerile sezoniere, a modei impuse și a unor stiluri care-i limitează personalitatea. El este bărbatul care a înțeles ca eleganța este o stare de bine, în care se bucura de hainele care-i exprimă libertatea unui caracter admirabil, care nu trebuie sa fie incomode pentru a fi elegante și care au depășit canonul culorilor și patternurilor impuse.”, a continuat Alin Copindeanu.

Țesături de lux inspirate de geniul lui Dali

Evenimentul de lansare s-a încheiat cu un workshop Scabal în care au fost prezentate o selecție avant garde de 12 țesături dintr-o colecție specială numită Vision, inspirată de tablourile lui Salvador Dali.

Un must-have blend pentru ținutele din sezonul rece, dar și pentru anotimpurile însorite, țesăturile Scabal combină mătasea, catifeaua sau cașmirul cu echilibru și bun gust.

Țesăturile poartă amprenta inovației și a tradiției și sunt disponibile în showroom-ul Tudor Tailor.

Tudor Tailor a continuat seria de evenimente tip concept cu care și-a obișnuit prietenii și partenerii care calcă pragul showroom-ul din capitală, într-un nou decor de o eleganță aparte în showroom-ul Rovere. Coordonatele serii au fost eleganță și rafinament, printr-un recital oferit de cei de la Modern Opera, un cooking show pregătit cu preparate specifice bucătăriei italienești, dar și un “cuban cigar corner” complimentat de o gamă de băuturi fine.

Tudor. Personal Tailor reprezintă o etichetă masculină de inspirație britanică și măiestrie italiană, un concept custom made reinventat care sincronizează perfecțiunea croitoriei de tip englezesc cu nevoile cotidiene contemporane ale unui bărbat modern.tudor

Toate modelele din noua colecție Revelation pot fi descoperite și online și în showroom, Tudor Tailor oferind sesiuni gratuite de fitting din partea consilierilor vestimentari.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page