Editoriale, People-Passion-Performance — decembrie 24, 2017 at 12:09

Cosmin Andrian: Cred în şansa mea și lupt pentru ea! Cred în inteligența generației mele!

by

Revista Trend 2017: People-Passion-Performance

Cosmin Andrian este un adolescent care îmbină cu succes şcoala şi scena. Şi a dovedit că îi reuşeşte, dovadă fiid faptul că în luna noiembrie a primit şi bursă de merit.

Talentul și l-a dovedit încă de la vârsta de 6 ani, când a jucat în primul său film pentru copii “Trupa de Show”, alături de marele şi regretatul nostru actor Jean Constantin. Anii care au urmat i-au adus în palmares numeroase premii naționale și internaționale, printre care amintim : locul 2 in Finala de popularitate ” Next Star”, Trofeu la “Mamaia Copiilor” secțiunea Show.

În 2016, a mai adaugat un atribut vieții sale artistice, teatrul, activând în trupa ” Trepte”. La numai 14 ani, lansează piesa “Tomorrow”, cu casa de producție ” Tommoproduction”, videoclipul fiind realizat de cunoscutul Alex Ceauşu.

Anul acesta a reprezentat România cu succes la două concursuri internaționale, întorcându-se acasă cu trofeul de la “Golden Talent” un ”Golden Prague”, şi un binemeritat loc 1, de la “Bled Golden Microphone”. La o săptămâna de la succesul din Praga, reuşeşte, de data aceasta , alături de chitara sa, să câştige Trofeul la Concursul național de folk” Toamna Baladelor”, participând şi la secțiunea de creație cu o piesă compusă de către el “Don’t forget”.

Mari artişti consacrați , precum Pepe, Marius Țeicu, Adrian Daminescu, Adrian Romcescu, Horia Moculescu, Nicolae Caragia, l-au încurajat să meargă pe acest drum, aducând cuvinte de laudă prestației lui artistice. A participat, de asemenea , la emisiuni tv : ‘Netza cu Razvan şi Dani, “Ieri-Azi-Mâine”, “Te vrea Romania”, “Răi, da buni” Antena 1 Calarasi, etc, precum si emisiuni radio: “Radio Romania International” , “Stil FM, etc.

Momentan lucrează la primul său album şi îşi doreşte ca, alături de chitara sa, să urce pe cele mai mari scene ale lumii. Crede în şansa sa, luptă pentru ea! Crede în inteligența generației sale!

Îți mulțumim Cosmin pentru că ai fost alături de noi și de colegii tăi la petrecerea anuală de sărbători ”Domnițe, Cavaleri și Vin” ediția a VI-a, care s-a desfășurat sub sub genericulPeople-Passion-Performance”. 

Evenimentul din acest an a fost dedicat promovării antreprenoriatului  și întreprinzătorilor, susţinerii şi încurajării performanţei şcolare, unul dintre cei mai relevanți indicatori ai unui învăţământ de calitate. Tema” People-Passion-Performance”  urmărește  evidențierea, încurajarea, promovarea, recompensarea și oferirea respectului binemeritat, tuturor celor care au depus eforturi pentru a atinge performanţa, pentru a obține excelența, indiferent de vârstă sau domeniul de activitate.

Mulțumim pentru frumusețea și generozitatea sufletului tău, pentru înfăptuirea unui gest minunat pentru niște tineri extraordinari, și că ai împărtășit ideea noastră că faptele bune și sprijinirea performanței și excelenței poate schimba în bine viețile celor din jur, ale noastre, ale tuturor, și că primul pas în direcția schimbării în bine ale unor lucruri  începe de la fiecare din noi.

Liliana Manea

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page