Anunţuri, Ultimile Știri — martie 10, 2014 at 11:07

Copiii sunt speranţa – Campania naţională „Ai în plus o carte – dă-o mai departe”

by

Copiii de astăzi sunt generaţia de mâine. Sunt speranţa unui viitor mai bun: o naţiune performantă, resurse umane competitive. Depinde de noi cum alegem să clădim acest viitor. Stă în mâinile noastre să facem tot ceea ce este cu putinţă pentru a oferi copiilor educaţia şi protecţia de care au nevoie.

copii sunt speranta

Campania naţională „Ai în plus o carte – dă-o mai departe”

“Cea mai frumoasă campanie umanitară pe care am iniţiat-o cu sufletul şi pe care am coordonat-o împreună cu buna mea prietenă Mirela Retegan, cu organizaţiile de femei ale PDL din ţară, rămane campania dedicată copiilor: „Ai în plus o carte – dă-o mai departe”, spune Andreea Paul Vass pe pagina ei de facebook. Detalii aici: http://www.andreeapaul.ro/copii-sunt-speranta.
Copiii de astăzi sunt generaţia de mâine. Sunt speranţa unui viitor mai bun, pentru o naţiune performantă, mai educată, pentru resurse umane competitive. Depinde de noi cum alegem să clădim acest viitor. Stă în mâinile noastre să facem tot ceea ce este cu putinţă pentru a oferi copiilor educaţia şi protecţia de care au nevoie. Caravana a demarat in anul 2012 si a ajuns până acum în 20 de oraşe: Zalău, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Cluj Napoca, Suceava, Vaslui, Piatra Neamt, Focsani, Timisoara, Arad, Craiova, Slatina, Pitesti, Busteni, Brasov, Sibiu, Braila, Alba Iulia, Sighisoara. Rezultatele aici:http://www.andreeapaul.ro/admin/uploads/assets/958ced6c75ae0240a422.pdf

Sursa: https://www.facebook.com/andreea.vass?fref=ts

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page