Familie, Lifestyle — mai 8, 2015 at 14:05

Copiii “Indigo”, “Cristal” si “Curcubeu”: Trei generații și trei modele energetice care sunt dovada concretă a evoluției spirituale

by

Copiii Curcubeu sunt intruchiparea divinitatii noastre, exemplul potentialului nostru divin. Copiii Curcubeu n-au mai fost niciodata pe aceasta planeta si apar langa Copiii de Cristal. Acesti copii n-au teama de nimeni si de nimic si vin cu scopul unic de a darui, pentru ca au atins deja un nivel spiritual inalt.

copiiCopiii de Cristal ii remarci imediat. Au ochii mari si vezi intelepciunea dincolo de ochii lor. Ochii Copiilor de Cristal de hipnotizeaza intr-o secunda. “Prinsi” in ochii lor realizezi ca iti pot citi imediat sufletul. Acesti copii sunt multi. Ii vezi la orice pas. Sunt veseli, incantatori, iertatori. Aceasta generatie de copii, de 0-7 ani, este – la randul sau – unica si indreapta umanitatea acolo unde ar trebui sa fie – pe drumul cel bun.

Copiii Indigo sunt nascuti dupa anii ’70. Au cateva caracteristici comune cu Copiii de Cristal, sensibili si au un scop precis in viata. Diferenta este la temperament. Copiii Indigo au spirit razboinic, menirea lor este sa darame vechile credinte care nu mai sunt de folos. Ei vor darama guverne, sisteme educationale si legale care nu au integritate.

Adultii care se opun schimbarilor nu-i vor intelege pe Copiii Indigo care pot primi diverse diagnostice (ADD, ADHD). Multe dintre aceste probleme sunt tratate cu medicamente, iar Copiii Indigo isi pierd astfel sensibilitatile, darurile spirituale si energia razboinica.

In schimb, Copiii de Cristal sunt putin mai docili decat Copiii Indigo, desi si la ei pot aparea crize emotionale, din cand in cand. Copiii de Cristal sunt generatia care beneficiaza de pe urma “deschizatorilor de drumuri”. Copiii Indigo sunt in fata cu macetele, taind si doborand tot ce nu are integritate. Ii urmeaza Copiii de Cristal care vin sa “faca curat” pentru o lume mai sigura. Apoi apar neinfricatii Copiii Curcubeu, suflete pure si generoase care reusesc sa implineasca nevoile tuturor.

Culorile “Indigo”, “Cristal” si “Curcubeu” sunt date acestor trei generatii pentru ca ele descriu in mod precis culorile aurei lor si modelele energetice. Copiii Indigo au mult albastru indigo in aura lor. Aceasta este culoarea celui de-al treilea ochi, care este un centru energetic in interiorul capului, localizat intre sprancene. Aceasta chakra regleaza abilitatea clarviziunii, abilitatea de a vedea energii, spririte si de a avea viziuni.

Copiii de Cristal au aura opalescenta, cu frumoase reflexe multicolore. Aceasta generatie este fascinata de cristale si pietre.

Copiii Curcubeu radiaza de energie, energie curcubeu din care toti ne-am nascut. Ei vor aduce echilibru si sanatate.

Copiii Indigo simt imediat minciuna, nedreptata, asa cum cainii pot mirosi frica. Ei stiu imediat cand minti, cand li se vorbeste de sus si cand sunt manipulati. Si cum scopul lor este sa “arda” tot ce nu este integru, “detectoarelor” lor interioare de minciuni sunt tot timpul in functiune. Acest tip de atitudine este foarte amenintator pentru unii, mai ales la scoala sau la locul de munca. Ei nu pot disimula si spun exact ceea ce simt.

Si Copiii de Cristal sunt gresit intelesi. Ei au puteri telepatice si pot vorbi mai tarziu decat media. In lumea noua ne vom baza cu totii mai mult pe puterea gandurilor si sentimentelor decat pe cuvinte. Comunicarea va fi mult mai rapida, mai directa si mai onesta pentru ca va fi comunicare “minte-minte”. Interesul pentru paranormal a crescut semnificativ, de aici si o dezvoltare in directia aparitiilor de carti, show-uri TV si filme.

Sunt parinti Indigo care au Copii de Cristal cu care se pot intelege foarte bine la nivel telepatic chiar daca cei mici (de 3-4 ani) nu pot vorbi. Problema intervine cand Copiii de Cristal sunt judecati din punct de vedere medical si foarte multi sunt diagnosticati cu autism. E drept, Copiii de Cristal sunt diferiti de celelalte generatii, insa nu este nevoie de incadrarea patologica a acestor diferente. O persoana autista poate fi descrisa ca acea persoana care traieste in lumea ei, deconectata de restul lumii, care nu vorbeste cu ceilalti pentru ca nu o intereseaza acest lucru. Copiii de Cristal, insa, sunt total opusi. Ei sunt tot timpul conectati la restul lumii, sunt comunicativi, grijulii si dragastosi. De asemenea, au haruri filosofice si spirituale, sunt buni si sensibili. Copiii de Cristal se duc si imbratiseaza o persoana daca simt ca acea persoana are nevoie de asta. O persoana autista nu face asa.

Daca este ceva in neregula in aceasta lume este ca sistemele vremii nu reusesc sa se acomodeze cu evolutia si schimbarea specie umane. Punerea etichetelor si tratamentul medicamentos submineaza darurile divine ale acestor copii. Din fericire, cine ne-a trimis Copiii de Cristal ne trimit si oamenii care sa le sustina cauza. Dumnezeu nu ne-ar trimite specia lui speciala de oameni pe pamant daca noi am fi ultimii care ar pune piciorul pe aceasta planeta. Asa cum omul a evoluat de la postura de maimuta la cea de-acum, asa si Copiii de Cristal sunt dovada concreta a evolutiei spirituale.

Pe masura ce Copiii de Cristal cresc, vor aparea Copiii Curcubeu. Impreuna ca o echipa, Ingerii, Spiritele Iluminate, Copiii Indigo, Copiii de Cristal, Copiii Curcubeu si orice alte generatii ne va mai trimite Divinitatea, vom lucra la aducerea pacii pe pamant.

Sursa: Angeltherapy.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page