Comunicate de presă — septembrie 12, 2017 at 14:44

Copiii Centrului ,,Sf. Maria” au fost sărbătoriți, pe 8 septembrie

by

Centrul de Primire în Regim de Urgenţă ,,Sf. Maria”, din Călăraşi, care o are ca protectoare pe Fecioara Maria, a marcat ziua de 8 septembrie, printr-un eveniment dedicat copiilor instituționalizați aici.

Centrul de Primire în Regim de Urgență Sfânta Maria (4)Părintele Costin, care a ținut o slujbă de mulțumire, avându-i alături pe copiii din centru, angajați și invitați, a rostit câteva cuvinte: ,,Îmi doresc ca fiecare Centru să aibă un sfânt protector, așa cum are instituția în care ne aflăm. Motivul pentru care sunt în astfel de locuri este de a păstra acea scânteie, pentru binele copiilor, și chiar să o aprind, pentru ca îngerul fiecăruia dintre noi, atunci când va sufla în inima noastră, să se aprindă, și o vâlvătaie mare de credință să ia naștere în noi.”

Centrul de Primire în Regim de Urgență Sfânta Maria (1)Copiii au fost răsplătiți cu torturi speciale și diferite dulciuri, au cântat ,,La mulți ani”, iar acțiunea a continuat cu momente muzicale, alături de invitații prezenți să le facă ziua mai frumoasă.

Centrul de Primire în Regim de Urgență Sfânta Maria (3)La eveniment au participat: directorul-executiv al DGASPC Călărași, Doinița Nicolae, directori și angajați din cadrul instituției, administratorul public al Consiliului Județean, Bogdan Georgescu,  senatoarea Roxana Pațurcă, deputatul Sorin Vrăjitoru, directorul adjunct al APIA Călărași, Ilinca Enescu, directorul Căminului de Bătrâni ,,Antim Ivireanul”, Mihai Alexandru, președinta Asocației Pentru un Călărași mai bun, Virginica Crețu,  invitații oferindu-le surprize dulci celor mici.

Centrul de Primire în Regim de Urgență Sfânta MariaO parte dintre tinerii talentați, implicați în proiectul ,,Să umplem Călărașiul de muzică și culoare”, desfășurat pe timpul verii în Centrele ,,SERA” și ,,Sf. Maria”, Cosmin Andrian, Dena, Antonela, Miki, Bianca Drăgănescu au fost prezenți la eveniment, susținând un moment artistic, la care au participat, activ, micuții Centrului de Primire în Regim de Urgenţă ,,Sf. Maria”.

Centrul de Primire în Regim de Urgență Sfânta Maria (2)Le mulțumim tuturor celor care au s-au implicat ca această zi de sărbătoare să fie una specială, pentru sufletele calde și frumoase de copii, din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă ,,Sf. Maria”!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page