Dezvoltare durabilă, Dezvoltare rurală — decembrie 11, 2013 at 15:49

Consorţiul de Extensie şi Dezvoltare Rurală Vâlcelele este un centru de interes,de putere economică şi financiară

by

*Consorţiul de Extensie şi Dezvoltare  Rurală  Vâlcelele este un centru de interes,de putere economică şi financiară. Vasile Iliuţă  este Preşededintele acestui consorţiu.

IMG_2456

Miercuri, 12 decembrie 2013, a avut loc  un complex de activităţi în jurul Consorţiului de Extensie şi Dezvoltare Rurală Vîlcelele. În prima parte începând cu ora 10 , a  avut loc conferinţa cu tema “Micro şi Nano Tehnologii cu aplicaţii în agricultură şi industria alimentară” – sesiune tehnică în cadrul proiectului  Centru Româno-Bulgar de Servicii pentru Microsisteme şi Nanotehnologii.

*În continuare a avut loc adunarea generală Consorţiului de Extensie şi Dezvoltare  Rurală Vîlcelele. Consorţiul de Extensie şi Dezvoltare  Rurală Vîlcele este un centru de interes,de putere economică şi financiară,de sucese în domeniul agricol care polarizează multiple activităţi.Uniţi în jurul lui Vasile Iliuţă Preşedintele acestui consorţiu,tot mai mulţi fermieri au înţeles raţiunile asocierii şi au devenit mai uniţi şi mai conştienţi , mai puternici.

Au avut loc dezbateri, s-au făcut bilanţuri au fost subliniate împlinirile şi neâmplinirile. Au fost făcute planuri de viitor şi a fost adoptat un nou regulament de organizare şi funcţionare.

O menţiune trebuie făcută cei doi vicepreşedinţi Rică Stoian şi on Radu Aurel mai activi şi mai implicaţi sprijină Consorţiul şi pe Vasile Iliuţă.

*Reuniunea fermierilor călărăşeni s-a încheiat cu o întâlnire cu reprezentanţii băncilor  Libra Bank, Reiffeisen Bank şi Transilvania pe probleme specifice creditării şi finanţării în agricultură.

[wzslider autoplay=”true”]

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page