Evenimente, Ultimile Știri — martie 26, 2015 at 22:16

Conferința: Lobby, de la teorie la practică. Implicații asupra politicilor publice, mediului de afaceri și ONG-urilor în România

by

lobby_site

Institutul European din România, în parteneriat cu Ministerul Justiției, organizează în data de 31 martie 2015 conferința cu tema: Lobby, de la teorie la practică. Implicații asupra politicilor publice, mediului de afaceri și ONG-urilor în România.
Vor participa reprezentanţi ai Parlamentului României, Ministerului Justiției, Institutului European din România, ai mediului academic şi de afaceri, experţi în domeniul afacerilor europene, lobby-ului, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile, mass-media etc.
Evenimentul este ocazionat de finalizarea studiului cu tema Lobby în România vs lobby în Uniunea Europeană, realizat de o echipă de cercetare coordonată de doamna prof.univ.dr. Simina Tănăsescu. Studiul amintit prezintă o analiză privind problematica lobby-ului în Uniunea Europeană, impactul activităţilor de lobby în elaborarea politicilor publice, precum şi prezentarea unor exemple de bune practici la nivelul statelor membre ale UE.

Screen-shot-2012-03-08-at-2.26.08-PM
Participarea se face pe bază de invitaţie, în limita locurilor disponibile.
Lucrările conferinței se vor desfășura în limbile română și engleză.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page