Comunicate de presă, Ultimile Știri — aprilie 4, 2013 at 10:45

Conferința de presă PNL – Alin Drăgulin

by

Conferința de presă de săptămâna aceasta a PNL a fost susținută de Alin-Bogdan Drăgulin  vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSCUP). Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice – și  Președintele TNL Călărași

A.N.R.S.C. este o instituţie publică de interes naţional, cu personalitate juridică ce funcţionează în subordinea Ministerului Administraţiei și Internelor și are ca scop reglementarea și monitorizarea la nivel central a activităţilor din domeniul serviciilor comunitare de utilităţi publice aflate în atribuţiile sale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 51 din 2006, cu modificările și completările ulterioare. (Apă-canal,salubritate,energie termică,iluminat public asigurate de autoritățile publice.

Alin Drăgulin s-a referit în principal la două teme majore

1. Procesul de schimbărle legislative și instituțională în domeniul pe care îl conduce.

2.Activitatea sa în calitate de  Președinte al TNl Călărași și membru al biroului permanent nașional al TNL.

1.Drăgulin a declarat că în acest moment se desfășoară un process de schimbări legislative și instituționale în ceea ce privește domeniul serviciilor comunitare de utilităţi publice.

Se trece de la o reglementare generalizată la una specicifică a declarant subsecretarul de stat, concomitant cu un process de regionalizare  și descentralizare  de apropiere a deciziei de cetățean..

2.Alegerile din organizațiile de tineret ale PNL

Întrebat în legătură cu viitorul său politic Alin Drăgulin a declarat că în acest moment  îl preocupă în principal activitatea în organizația de tineret.Angrenat în conducerea TNL la toate nivelele,local,județean,regional și național Președintele TNl Călărași spune că acordă o mare atenție desfășurării conferinței naționale a TNL și delegație permanente pentru pregătirea acestei conferințe care se va desfășura la Satu-Mare.

“Predau ștafeta sper să fie de bun augur.”

Alin Drăgulin conduce, de 8 ani, organizaţia judeţeană de tineret a PNL Călăraşi.. Președintele tinerilor liberali călărășeni a decis, după un drum fructuos să nu mai candideze pentru al 5-lea mandat. „Am 33 de ani şi încă mai pot candida potrivit statutului însă nu voi mai participa la alegerile care vor avea loc în mai, anul acesta. Voi rămâne în TNL, însă la nivel naţional, unde voi candida pentru un nou mandat de vicepreşedinte, pe probleme organizatorice.

Mă bucur că las o organizație de tineret puternică, las o întreagă generație care avantajează PNL. În cei 8 ani cât am condus organizația de tineret am crescut permanent. De la primuul  mandat când  am fost cu 4 delegați  până  la următoarele alegeri naționale  când vom  avea cea mai numerosaă delegație din sud, cu  un număr de reprezentanți la care-i dă dreptul activitatea forte bună din ultimii doi ani.

TNL Călărași a parcurs un drum de întărire organizatorică și succese electoralesub conducerea lui Alin Drăgulin.

TNL a crescut odată cu organizația PNL Călărași, însă a devenit puternică pe plan național  și datorită activităților proprii.Dintr-o organizație care nu conta prea mult în economia jocului, TNL Călăărași adevenit o organizație între primele  5 la nivel național.

Alegerile pentru stabilirea unei noi conduceri a organizaţiei judeţene de tineret se vor desfăşura în luna mai a.c..

Marian Cășaru și Florin Drăgan au fost indicați de Alin Drăgulin  ca viitori, posibili lideri județeni ai TNL Călărași.

Sprijin colegii din biroul județean , din organizațiile municipale și locale ale TNL. Alegei la TNL municipiu,în 20 aprilie. Daniel Purcărea  candidează pentru  Președinte, există un consens în privința candidaturii sale.

De altfel conducerile organizațiilor de tineret sunt coduceri colegiale și rezultatele vorbesc de la sine,  a încheiat Alin Drăgulin.

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page