Evenimente, Ultimile Știri — noiembrie 13, 2014 at 20:26

Conferinţă de presă de urgenţă la PNL…marele PNL…minciuna cu cupoanele s-a dus

by

IMG_6797

Răducu Filipescu Preşedintele PNL nu  a făcut un secret că iniţiativa conferinţei de presă de azi a aparţinut centrului. Şi a citit din corespondenţa primită:

Va rugam ca astazi 13 noiembrie sa faceti conferinta de presa in care sa solicitati presedintilor Camerei deputatilor si Senatului, urmatoarele:

–          convocarea de urgenta a celor doua camere, vineri 14 noiembrie ora 12 pentru adoptarea solicitarilor parchetelor pentru inceperea urmarii penale sau cererea de arestare a deputatilor si senatorilor care sunt in asemenea situatie,

–          introducerea pe ordinea de zi a Camerei deputatilor si respingerea legii amnistiei si gratiereIMG_6790

 dupa care a spus: toti parlamentarii nostri vor face intr-un fel sau altul.Vasile Iliuta care este parlamentar e prezent, ceilalti parlamentari care sunt in PNL vor  face comunicate prin telefon, si toti sunt absolut de acord a aceasta intrunire sa aibă loc iar aceste doua puncte sa fie puse pe ordinea de zi, sa aprobe cercetarea celor care sunt intr-o astfel de cauza si bineinteles legea gratierii sa fie eliminata din discutie prin vot negativ.

In numele parlamentarilor consider ca este foarte nimerit sa vorbeasca Vasile Iliuta fiind abilitat de ceilalti colegi ai lui sa vorbeasca in numele tuturor si sa-si expuna pozitia.IMG_6781

 Vasile Iliuţă:Noi asteptam sesiunea chiar de maine de dimineata, in cazul in care primim de la liderul de grup sa ne prezentam.la Parlament si sa votam sa spunem, ridicarea imunitatii parlamentarilor care au probleme cu legea din grupul nostru parlamentar ACL PNL-PDL, si sa votam respingerea legii amnistiei, care la ora actuala este tinuta in sertare de catre alianta USD, USL, sau cum se mai numeste ea. E tinuta in sertare ca imediat dupa preluarea mandatului de catre PSD sa treaca aceasta lege si sa isi salveze oamenii care astazi sunt certati cu legea si au destule fapte de coruptie la adresa lor, si urmeaza si ei.

Cu legea nu se mai pot impaca, pentru ca la momentul asta ei sunt deja in vizorul DNA-ului.

 Liderii de grup ne convoaca pe noi parlamentarii maine, iar pe ordinea de zi vor fi cele doua solicitari ale noastre

Filipescu:subiectul nr. 2

Catre doamna Marcela Sighinas- Agentia Nationala pentru plati si inspectie sociala, eferitor la returnare cupoane alimente.

Stimata doamna director adjunct ca urmare a sesizarilor primite de catre Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice, cu privire la situatile in care anumite persoane care au primit cupoane pentru acordarea de ajutoare alimentare, conform conform HG 799/2014, privind implementarea Programului operational ajutorarea persoanelor defavorizate, returneaza aceste cupoane deoarece nu se mai incadreaza in categoriile de persoane eligibile, va aducem la cunostinta urmatoarele cu rugamintea de a se comunica acestea tuturor Agentiilor judetene pentru plati si Inspectie sociala.

–          returnarea cupoanelor primite de catre persoanele care nu sunt indreptatite sa le primeasca, se va face catre Ministerul forurilor europene, in calitatea sa de autoritate centrala care gestioneaza Programului operational ajutorarea persoanelor defavorizate, care au emis respectivele cupoane, in vederea anularii lor.

–          Ministerul fondurilor Europene va emite in perioada urmatoare instructiuni cu privire la procedura de colectare si restituire a a cupoanelor trimise persoanelor neeligibile

Deci, au inceput sa iasa minciunile la iveala.Este foarte clar: au facut primarii liste de la A la Z cu toti oamenii pe care ii au in comuna,sa le dea cupoane, sa le dea ajutoare, ca sa fie votati.In momentul in care toate aceste solicitari s-au strans la nivelul Ministerului Muncii si la nivelul UE, au aparut mari inadvertente de la un an la altul.

Asa ca,minciuna cu cupoanele s-a dus.

Marfa pe cupoanele respective nu se va da decat in momentul in care exact acela care are dreptul, prin lege, poate sa primeasca.Au emis cupoane pentru toata lumea, gandindu-se ca fiecare cupon va fi un vot.De data asta nu a mers ca sunt bani europeni.

 Numai e pomana domnului Ponta. Sa zica domnul Ponta ca dam la toti, dam din munca tuturor, de ce sa nu dam.Insa au venit europenii si au spus Stop….astia sunt banii nostri nu ai vostri. De unde ati aparut voi cu de zece ori mai multi?

Retur! Nici un ban.

 Acum, acele cupoane nu au nici o valoare. Asa ca pot sa le faca avioane si sa le arunce lui Ponta pe Palatul Victoriei.Deci, incep minciunile sa iasa la iveala. Diseara la TV o sa vedeti cate minciuni fi desconspirate de presedintele PNL.

Stiti ca minciuna are picioare scurte, iar diseara o sa auziti ca toate cifrele le-a aruncat domnul Ponta pe presa, sunt minciuni.

Precis ca o sa spuna vineri ca noi suntem intr-o ascensiune economica de nu ne mai putem opri.

Filipescu:Vrem amnistie sau nu vrem amnistie si gratiere ….ca sa ne scoatem din puscarie pe seful de la Antena 3.Si cu cupoanele este o alta mizerie.

Nu stiu daca nu o sa apara in curand si o chestiune cu pensiile.

 Pentru ca, in prima faza a fost cu pensiile, acum cu cupoanele.

Cea cu pensiile a prins minciuna, ca minciuna cu picioare scurte prinde la mintile cu picioare scurte.Incepe adevarul sa iasa pentru ca nu se poate sa faci cu bani europeni ce vrei tu.

  Cand sunt bani europeni, o situatie se trimite la Bruxelles unde au ei reprezentanti, si ei spun daca e corect sau nu.

Dar cand se uita si vad ca in loc sa dea 2000 de tone de orez si sa plateasca si sa dea banii pentru 10 000 de tone nu-si pun intrebarea ca ce s-a intamplat intr-un an de zile? V-a cazut saracia in cap, asa dintr-o data.

 

 A consemnat Nelu Bălaşa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page