Evenimente, Ultimile Știri — iulie 10, 2013 at 14:53

Concursul International „Basmele Reginei Maria” la a VIII-a editie

by

Basmele Reginei Maria2Marti, 9 iulie 2013, in Sala Regilor a Palatului Elisabeta, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare a inmanat diplomele laureatilor concursului international “Basmele Reginei Maria”, editia 2013.

Concursul este un proiect desfasurat anual, din 2006, la initiativa Palatul Copiilor   Craiova si Inspectoratul Scolar Judetean Dolj  in parteneriat Colegiul National “Fratii  Buzesti” si Colegiul National ”Carol I”, si se afla sub Inaltul Patronaj al Principesei Mostenitoare si al Principelui Radu.

Concursul, care se adreseaza   elevilor din palate si cluburi ale copiilor, precum si celor cuprinsi in unitati de invatamant preuniversitar din Romania si alte tari. Anul acesta, concursul a funcționat pe trei secţiuni: concursul de basme, concursul de pictură digitală şi – o nouă secţiune – concursul de artă plastică.

Basmele Reginei Maria22

Cele mai frumoase basme originale ale tinerilor au fost reunite intr-un volum, care a fost oferita castigatorilor de catre Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare cu ocazia evenimentului.

În Sala Regilor și în grădina palatului, Principesa Moștenitoare a stat de vorbă cu elevii și profesorii și a înmânat, celor mai buni dintre concurenți, râvnitele diplome.

[wzslider autoplay=”true”]

Sursa: http://www.familiaregala.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page