Comunicate de presă, Ultimile Știri — martie 29, 2013 at 23:38

COMUNICAT

by

Comunicat foto1

ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ CĂLĂRAŞI             27 martie 2013

Partidul Democrat Liberal se delimitează categoric de orice act sau faptă de încălcare a legii de către orice ales local care şi-a obţinut funcţia cu sprijinul sau pe listele PDL. Responsabilitatea pentru astfel de fapte revine în exclusivitate persoanei în cauză, care va suporta consecinţele şi rigorile legii în funcţie de acţiunile sale.

Salutăm orice acţiune a organelor în drept care este menită să stopeze acte de corupţie şi să determine răspunderea celor care înşeală încrederea publică prin astfel de fapte.

Partidul Democrat Liberal va adopta măsurile statutare de sancţionare a membrilor care în exercitarea atribuţiunilor publice acţionează prin încălcarea prevederilor legale.

În cazul consilierului municipal Dumitrache Vasile s-a dispus suspendarea calităţii de membru al PDL, retragerea sprijinului politic pentru funcţia de consilier local şi analiza în structurile de conducere ale Organizaţie Locale a PDL Călăraşi pentru aplicarea sancţiunii cu excluderea din partid, în funcţie de concluziile anchetei şi de hotărârea instanţei.

Preşedinte BPJ
  Iliuţă Vasile

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page