Comunicate de presă, Ultimile Știri — decembrie 5, 2017 at 01:04

 COMUNICAT DE PRESĂ TNL MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI

by

Călărași – 04.12.2017

În decursul lunii Noiembrie, organizația municipală a Tineretului Național Liberal s-a implicat într-o serie de evenimente menite să atragă atenția și să rezolve probleme sociale cu care se confruntă călărășenii indiferent de vârstă, cât și în cadrul unor manifestări menite sa semnaleze ineficienta guvernare de care suferă România.

 

Luând în considerare criza de sânge prin care trece sistemul medical românesc, tinerii liberali s-au organizat vineri, 24 noiembrie, pentru a dona sânge la Centrul de Transfuzii Călărași. Prin această acțiune tinerii liberali doresc să încurajeze cât mai mulți călărașeni să doneze sânge pentru ca viețiile semenilor noștri să nu fie puse în pericol în cazul unor urgențe medicale. Procesul de donare dureaza puțin, circa 10 minute, iar procedura este gândită în așa fel încât să nu pericliteze nici viețile donatorilor , nici ale pacienților.

 

Având în vedere nemulțumirea populației legată de modificările aduse Codului Fiscal și legilor justiției, TNL Municipiul Călărași a dorit să ia parte la acțiunea de protest de marți, 21 noiembrie de la Călărași, cât și la marșul național de Joi, 23 noiembrie, prin care membri PNL alături de cetățenii nemulțumiți au făcut un lanț uman în jurul Palatului Parlamentului din București.

De asemenea, organizația municipală TNL Călărași s-a structurat la nivel municipal în urmatoarele patru comisii: Comisia de Mediu și Sănătate(coordonator: Monica Pascale), Comisia de Economie, Buget și Finanțe(coordonator: Eduard Nițu), Comisia pentru Drepturile Omului și Relații Interetnice(coordonator: Ștefan Costăchescu) și Comisia de Comunicare și Imagine(coordonator: Lea Maria Zenonos).

TNL Municipiul Călărași iși dorește să fie alături de tinerii călărașeni și îi invită călduros să vină cu sugestii sau întrebări pe pagina de facebook a organizației

 

https://www.facebook.com/TNL-Municipiul-C%C4%83l%C4%83ra%C8%99i-418939208283582/ .

 

Președinte TNL Municipiul Călărași,

Adrian Stoica

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page