Comunicate de presă, Ultimile Știri — februarie 3, 2014 at 12:26

Comunicat de presă- Precizări de la Primăria Municipiului Călăraşi

by

logo primarie

În acest moment întreaga reţea de drumuri din Municipiul Călăraşi este funcţională, traficul fiind posibil în condiţii de iarnă. Pe parcursul intervalului de cinci zile de activitate având ca scop deszăpezirea, s-au încărcat şi transportat peste 9000 (nouă mii) tone de zăpadă.

Primăria Municipiului Călăraşi va continua lucrările de colectare a zăpezii de pe principalele artere de circulaţie, din staţiile de aşteptare ale mijloacelor de transport în comun şi alte obiective care necesită intervenţia pentru a permite funcţionarea în bune condiţiii a traficului în municipiu. Transportul în totalitate a zăpezii ar cauza cheltuieli enorme dată fiind cantitatea masivă de zăpadă căzută, de aceea, Primăria va stoca o parte a zăpezii rămase în perimetrul spaţiilor verzi.

Mulţumim pentru promptitudine şi implicare cetăţenilor care ne-au semnalat printr-un scurt material video de câteva secunde o posibilă abatere a operatorului desemnat să facă deszăpezirea. În legătură cu acest material, Primăria Municipiului Călăraşi face următoarea precizare: instituţia noastră plăteşte la ora de lucru operatorul pentru munca prestată, nu la kilometru parcurs, in materialul video este prezentată o operaţiune normală de pregătire a utilajului în vederea încălzirii motorului şi a componentelor din instalaţia hidraulică, aceste operaţiuni sunt proceduri interne ale operatorului care nu fac obiectul decontului din partea Primăriei Municipiului Călăraşi.

Biroul de presă

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page