Comunicate de presă — ianuarie 25, 2018 at 15:28

Comunicare către utilizatorii serviciilor Ecoaqua SA Călărași

by

Avand in vedere  unele sesizari ale utilizatorilor serviciilor noastre, ca nu sunt anuntati de oprirea temporara a furnizarii apei  pentru remedierea defectiunilor aparute in reteaua de distributie, va comunicam ca numai cu exceptia avariilor mari si urgente – care pun in pericol cladiri sau circulatia autovehiculelor prin prabusirea carosabilului, restul lucrarilor ce necesita intrerupere sunt programate si anuntate.

Comunicarea intreruperii partiale a furnizarii apei (maxim 5 ore)  pentru o anumita zona sau strada,  se face in ziua precedenta  actiunii, prin mai multe cai de informare:

– pagina de facebook.com/ecoaquacalarasi,

            – prin website-ul www.ecoaqua.ro, sectiunea Avarii si intreruperi

– prin  rubrica Mesaje-Avarii din  aplicatia   “Contul meu ECOAQUA”    pe care utilizatorii si-l pot crea pe website-ul www.ecoaqua.ro  sectiunea Autentificare/Inregistrare cont.

Dupa terminarea lucrarilor ce au determinat oprirea apei, se executa realimentarea zonei prin manevrarea treptata a vanelor, concomitent cu spalarea retelei prin hidrantii stradali si vanele de golire, operatiuni urmate de prelevarea probelor pentru analiza apei.

Datorita perioadei  mari de  utilizare a retelelor (uneori de peste 40 de ani) exista depuneri pe peretii interiori ai acestora. Depunerile se antreneaza la reluarea furnizarii, din cauza vitezei mari de circulatie a apei, ele fiind eliminate in mod normal prin hidranti, la spalare..

Pot fi si situatii in care timpul de spalare pentru eliminarea acestor depuneri nu este suficient, astfel ca la robinetul consumatorului poate ajunge apa cu o turbiditate crescuta. De aceea se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa pornire, ci numai dupa limpezire. 

 Va multumim!

Departament  Comercial

ECOAQUA SA Calarasi

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page