Dezvoltare durabilă, IMM şi Afaceri — aprilie 20, 2017 at 21:12

Complexul VOX MARIS din Costinești se relansează cu o nouă viziune

by

► Turiştii din Israel şi Polonia au ales Vox Maris

Vox Maris Grand Resort“ se va promova ca un produs complet şi exclusivist pe litoralul românesc

Vox Maris 6Începând din acest an, complexul „Vox Maris Grand Resort” din Costineşti se relansează, deschizându-şi porţile din 5 mai cu serie de evenimente tematice dar şi cu oferte pentru toate categoriile de turişti. “Vox Maris Grand Resort“ se va promova ca un produs complet şi exclusivist pe litoralul românesc.

Vox Maris 5„Vox Maris este sigurul resort care se poate adresa tuturor categoriilor de clienţi datorită facilităţilor. De asemenea, este singurul resort care are un club în incintă, cu o capacitate de 3500 de locuri. Complexul va fi deschis, în acest sezon, până pe 25 septembrie, iar gradul de ocupare realizat în urma rezervărilor este deja de 98%”, subliniază Bogdan Achiţei, directorul de marketing al complexului„Vox Maris Grand Resort.

Vox Maris 3Pe lângă turiştii români, Vox Maris va primi, în acest an, grupuri de turişti din Israel şi Polonia  dar şi turişti individuali din foarte multe ţări.

Vox Maris 4Printre ofertele speciale promovate de Vox Maris se numără oferte pentru familii, oferte Shock (79 de lei de persoană, pe noapte, pentru perioadele 5 mai + 16 iunie, respectiv 3-15 septembrie), oferte romantice şi zile gratuite de vacanţă (oricâte nopţi achiţi, primeşti una gratuit, cu excepţia perioadei 13 iulie – 20 august).

Vox Maris 7Oferta de “Rusalii “ include accesul gratuit la parcul “Paradis Land” din Neptun. Pentru Rusalii, două persoane vor plăti, pentru o cameră, cu mic dejun inclus, între 499 şi 799 de lei, în funcţie de durata şederii (2-4 nopţi). Primul copil de până în 7 ani va avea acces gratuit, iar pentru al doilea se va plăti 50% din tarif. Pentru rezervările făcute până pe 25 aprilie, cu plata integrală, va fi acordată o reducere early booking de 10%.

Vox Maris 2Printre evenimentele tematice găzduite de Vox Maris se numără: ”Carnaval la Vox Maris“, ”Seară Grecească“, HOP – Gala Tânărului Actor sau Gala Fashion TV. Săptămânal, începând cu 1 iulie până la 31 august, vor fi organizate, la Clubul „Vox Maris”, petreceri cu DJ şi artişti internaţionali.

harta-resortConstruit pe o suprafaţă de 7 hectare, în urmă cu 57 de ani, complexul de 4 stele superioare Vox Maris Grand Resort este situat în inima staţiunii Costineşti, la numai câţiva metri de mare, la 70 km de cel mai apropiat aeroport (Kogălniceanu) şi la 250 km Bucureşti. Ansamblul de vile are o capacitate de 400 de camere duble sau twin, junior suite şi apartamente cu 2 şi 3 camere. Complexul „Vox Maris Grand Resort” deţine sală de fitness cu antrenor, teren de tenis de câmp, bowling, biliard, 3 piscine pentru adulţi şi una pentru copiii, jacuzzi, loc de joacă pentru copii, centru de conferinţe format din 11 săli. Vox Maris Grand Resort poate găzdui evenimente de până la 1000 de persoane, dispunând, de asemenea, şi de o parcare cu o capacitate de 500 de autovehicule.

Vox Maris 1„Chiar dacă turiştii noştri vin special pentru Vox Maris, Costineştiul, după cum ştim cu toţii, este o staţiune a tineretului cu un potenţial mare. În acest moment se lucrează la lărgirea plajei, care va aduce cu siguranţă o plus valoare staţiunii”, subliniază Bogdan Achiţei.

Vox Maris 8

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page