Comunicate de presă, Ultimile Știri — decembrie 11, 2014 at 18:08

Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice: „Implicarea bisericii în ajutorarea persoanelor aflate în nevoi, de pe raza judeţului Călăraşi şi mai cu seamă a persoanelor vârstnice”.

by

Joi, 11 Decembrie a.c., la invitaţia prefectului judeţului Călăraşi, George Iacob, s-au întrunit, în sala de şedinţe a instituţiei prefectului, membrii Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. La această întrunire au participat Petra NAGHEN, preşedintele C.J.P.V. Călăraşi,  secundat de 6 reprezentanţi ai Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice Călăraşi, reprezentanţi ai instituţiilor C.J.P., C.A.S., D.G.A.S.P.C., A.J.P.I.S., I.P.J., Protoieriile Călăraşi, Olteniţa şi Lehliu.

prefecturaTema principală a întâlnirii a fost: „Implicarea bisericii în ajutorarea persoanelor aflate în nevoi, de pe raza judeţului Călăraşi şi mai cu seamă a persoanelor vârstnice”.

În prima parte a  întâlnirii, pr. George ZAHARIA, referent social în cadrul Protopopiatului Călăraşi , a prezentat o serie de activităţi de voluntariat şi acţiuni de ajutorare a familiilor defavorizate desfăşurate pe parcursul anului 2014 (a se vedea materialul anexat).

În continuare, Irina LUŢU, referent social al Protopopiatului Olteniţa, a prezentat un material informativ privind acţiunile întreprinse, în anul 2014, de către biserică prin biroul de Asistenţă Socială, pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor aflate în dificultate financiară şi socială (material anexat).

Totodată, Milena DULHAZ, referent social în cadrul Protopopiatului Lehliu, a prezentat o informare privind aspecte ale activităţii social-filantropice , din anul 2014 (material anexat).

Având în vedere că momentul desfăşurării şedinţei se află în proximitatea finalului de an, prefectul George IACOB a mulţumit membrilor Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice pentru implicarea activă în semnalarea problemelor întâmpinate a acestei categorii de vârstă adresându-le urări de sănătate şi prosperitate în anul care urmează.

Download (PDF, 1.15MB)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page