Ani de liceu, Cultură şi Educaţie — iulie 3, 2018 at 20:05

Colegiului Național Barbu Știrbei -Grădina din curtea școlii, școala din grădină

by

 

Am o stimă deosebită pentru profesoara Eufrosina Amza- Directoarea Colegiului Național Barbu Știrbei din Călărași. Am avut ocazia să cunosc diferitele inițiative și să avem  unele preocupări comune.  Ambițioasă și tenace, cu o dorință arzătoare pentru  succes  a reușit să mențină în actualitate și la nivel înalt Colegiul pe care îl conduce.

Preocuparea pentru mediul și atmosfera din Colegiul Barbu Știrbei ,urmează îndeaproape îndatoririle fundamentele privind procesul de învățământ.

Este singurul liceu care și-a înscris în documentele programatice obiectivul de liceu smart și este singura instituție din Călărași care are un program pentru Centenar făcute publice.

Profesori și elevi valoroși înfăptuiesc proiecte de importanță locală și națională și au rezultate apreciate național și internațional.

O mențiune deosebită merită preocuparea pentru amenajarea grădinii din curtea școlii care arată „într-un fel ”dar și faptul că s-au creat spații în aer liber pentru desfășurarea de activități pedagogice  și procupări educaționale extrașcolare le elevilor.

Grădina din curtea școlii,școala din grădină  la  Colegiul Național Barbu Știrbei este o realitate pe  care o semnalizăm  ca o relizare deosebită,rod al inițiativei și voluntarialtului i care demonstrează cum se poate face cu bani puțini lucruri deosebite.

Nelu Bălașa[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page