Cultură şi Educaţie, Educaţie — aprilie 16, 2014 at 17:58

Colegiul Economic Călăraşi: O vizită specială

by

Chiar dacă ecOambasadorii se află în vacanță, activitatea lor nu și-a oprit motoarele. Marți, 15 aprilie, 2014, însoțite de doamna profesor Dorina Chesaru și coordonatorul zonal al proiectului EcOprovocarea, dna Lucia Cojocaru, trei dintre ecOambasadoare au mers într-o vizită specială, la Unitatea de Jandarmerie Călărași, într-o campanie de conștientizare.

colegiul economic calarasiDe ce a fost o vizită specială? Pentru că și gazdele, și oaspeții au fost emoționați în momentul întâlnirii, având un punct comun în activitatea lor: tot ceea ce înseamnă grija pentru mediu – campanii de conștientizare, igienizări, reciclare și plantări. De aici și emoțiile: cine este mai bine pregătit în această luptă continuă pentru protejarea mediului, cine poate răspunde mai bine acestor provocări și dacă echipa celor mari poate învăța ceva de la echipa celor mici. Se pare că întâlnirea a fost nu doar emoționantă, ci și fructuoasă.

Această întâlnire dintre  ecOambasadorii Colegiului Economic și Unitatea de Jandarmerie Călărași va atrage după sine și o colaborare între cele două echipe, un sprijin permanent al unei instituții de stat însemnând foarte mult pentru echipa ecOambasadorilor și voluntarilor, în formarea unui spirit civic corect, în armonie cu mediul inconjurător.

Inutil să mai spunem că ziua a fost marcată, și de o parte și de alta, de prietenie, de bucuria cunoașterii și de respectul reciproc al celor două echipe, aflate de aceeași parte a baricadei.

Prof. Silvia Meca
Colegiul Economic Călărași

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page