De prin lume adunate — iulie 23, 2013 at 13:31

Codul numerologic al numarului de inmatriculare al automobilului – part.2

by

automobil1Fiecare automobil, indiferent de marca, in momentul inmatricularii lui, primeste un numar. Acest numar, pentru posesorii automobilelor, de cele mai multe ori nu reprezinta nimic, din pacate. Numarul de inmatriculare al masinii reprezinta un cod numerologic, calitativ, care ascunde in spatele sau o serie intreaga de lucruri interesante, atat despre automobil cat si despre cel in posesia caruia se afla.

Pentru a descoperi codul numerologic al automobilului, este necesar sa adunam toate cifrele si literele din componenta numarului, in afara de primele litere care reprezinta judetul.

De exemplu, pentru un automobil cu nr de inmatriculare: B 24 AGP, in calcul, se vor lua toate celelalte litere si cifre in afara de  B care reprezinta Bucuresti.

Mai jos, va este prezentat un tabel de transformare a literelor in cifre.

tabel numere

In exemplul nostru, litera A = 1 , G = 7 iar P = 7. Prin urmare, vom aduna toate aceste cifre si le vom reduce la un singur numar iar astfel vom obtine : 2+4+1+7+7 = 21=2+1= 3

Alt exemplu ar fi BH 01 AAA = 0+1+1+1+1= 4

Interpretare :

Automobilul lui 5 – tinde sa traiasca in pas cu timpurile. Este foarte bine daa un astfel de numar il detine un Volvo, Alfa Romeo, Chevrolet sau Chrysler. Aceste masini mereu sunt contemporane si detin ultima tehnologie, la nivel inalt. Dar ce e de facut cand un astfel de numar il detine o Dacia? In acest caz, in mare graba mergi la un atelier si fa-i masini un tunning. O Dacia ale carei portiere se deschid doar printr-o apasare de buton, cu o tapiterie din piele intoarsavsi o scrumiera din bronz, cat si cu imaginea unui cap de tigru pe toata capota, va reprezenta intradevar un adevarat automobil a lui 5. Daca insa tu nu te vei ocupa de machiajul si cosmetica acestei masini, atunci ea se va supara pe tine si va incepe sa viseze la un alt proprietar… Automobilul lui 5 se potriveste perfect profilului unui pilot de curse si altor iubitori de viteza, distractie, aventura, vare prefera sa calatoreasca cu masina mergand cu ea prin toata Europa. Duhul acestei masini este unul excentric, uneori chiar extravagant, de multe ori trecand limitele spre kitsch. Este o masina buna pentru artisti, rebeli, nonconformisti si ii primeste cu drag pe oamenii cu astfel de inclinatii spre devianta si libertate. Daca insa esti un conformist, un supus, un birocrat, nu vei avea viata usoara cu o astfel de masina

Automobilul lui 6 – este un cal de tractiune fidel stapanului. Cu astfel de masina poti sa muti muntii sau sa o folosesti in scop strict individual – nu te va face de ras, nu te va lasa chiar si atunci cand logica nestramutata iti spune ca masina trebuia sa cedeze. Duhului acestei masini nu ii place intrecerea de dragul intrecerii pe drumuri, insa daca proprietarul intarzie, atunci este capabila sa circule fulgerator ca si taxiul din filmul Taxi, si isi va duce proprietarul la locul potrivit fara intarzieri, ba chiar poate inainte de termen. Aceasta este o masina calma si armonioasa. A se strica in mijlocul drumului si a nimeri in accidente rutiere nu este deloc pe gustul ei. Automobilul lui 6 ravneste sa vada la volanul ei un om gospodar, de treaba si linistit, iubitor al muncii sale si care isi respecta proprii bani. Pe langa asta, masina cere ca proprietarul sa o respecte si pe ea, sa aiba cunostinte despre constructia automobilului si sa nu se incovoaie personal pentru a schimba o roata, a schimba uleiul si alte reparatii minore.

O astfel de masina prefera sa se lase reparata de specialisti care sa o trateze cu respect si grija. Te va sluji o viata intreaga si te va purta unde iti doresti, daca o respecti si devi aproape una cu ea. Trebuie sa o simti, sa o asculti, sa intelegi ce vrea, sa o iubesti, sa tii la ea. Daca vei face asta, nu iti va pare rau ca ai un numar de inmatriculare ce formeaza cifra 6. De regula, o astfel de masina are o viata lunga si prefera sa aiba putini proprietari, daa e posibil doar unul. In general este un automobil bun pentru reprezentantii clasei mijlocii.

Automobilul lui 7 – este serios, controlat si adunat, concentrat si orientat catre scop. Nu poate suporta soferii nervosi, agitati, care bruscheaza volanul, pedalele si schimbatorul de viteze. Este o masina foarte buna pentru cei care conduc de mult timp, care pot conduce pe pilot automat, ce manevreaza elegant masina, cu usurinta, trecand de pe o banda pe alta, mai ales in orele de varf al traficului. O astfel de masina este oarecum elitista si nu ii prea place sa stea bara la bara in trafic, asa ca prefera niste numere de o alta culoare decat toate celelalte, o sirena si un girofar pe acoperis. Semnul de circulatie STOP sau Cedeaza trecerea, o astfel de masina il interpreteaza aproape ca pe o jignire. Automobilul lui 7 este o masina foarte buna pentru conducatori, reprezentanti ai puterii, lideri, oameni impozanti, care pot face ca alaturi de ei si masina sa devina mai impozanta. Un astfel de sofer va fi pe placul automobilului. Un astfel de cod numerologic se potriveste cel mai bine masinilor cu un statut aparte : salvari, politie, pompieri, protectie si paza, protectia animalelor etc.

Automobilul lui 8 – necesita respect si recunoastere. Vibratia lui 8 este sincronizata cu miscarea curentilor banesti, cu circulatia banilor. Nu este de mirare, faptul ca automobilele lui 8 ca si cum in mod special sunt repartizate oamenilor de afaceri, iubitorilor de putere, chiar si de puterea banilor. Oamenii care traiesc conform principiului ” Pentru mine imposibilul este putin” sau ” Pentru mine nimic nu este imposibil” sunt bineveniti la volanul unei astfel de masini. Acestor masini le place sa impresioneze, sa demonstreze lor si proprietarilor, ca pot face ceea ce pentru un astfel de model este considerat a fi cu neputinta de realizat. In anumite situatii, o astfel de masina poate sa mearga doar pe doua roti laterale sau chiar pe cele din spate fara sa iasa din decor, demonstrand astfel, ca este posibil ceea ce parea imposibil sau daca se cicneste usor cu o alta, cealalta poate sa se faca praf, ea insa ramanand practic fara daune. Nimanui nu ii va veni a crede ca un astfel de lucru a fost posibil. Pe drumurile Romaniei, aceste masini sunt foarte periculoase deoarece permanent intra in competite cu alta masina din trafic, fie depasesc la limita sau creaza o multime de situatii periculoase atat pentru ei cat si pentru ceilalti din trafic. Deseori se formeaza impresia ca soferii unor astfel de automobile au impresia ca sunt nemuritori jucandu-se deseori cu moartea. Nu intrati intr-o competitie cu o astfel de masina deoarece ete posibil sa o patesti rau pe cand masina lui 8 la limita va iesi din situatia de criza. Daca esti un om fricos, nu stii sa iti pastrezi sangele rece pana in ultima secunda, nu te stapanești si nici masina, mai bine nici nu urca la volanul unei astfel de masini.

Duhului lui 8 nu ii prea place si nu se simte confortabil sa transporte tot felul de lucruri, asta fiind ca si o munca. In schimb, cu mare placere va transporta niste schiuri, un mountain bike, o placa de surf sau va duce dupa ea in remorca un ATV sau un motor enduro. Ii place mult sa epateze si sa arate celorlalte masini ca ea este regina drumurilor.

Automobilul lui 9 – aseaza pe primul loc confortul iar pe locul doi bunatatea din interiorul ei si compasiunea. O astfel de masina va fi fericita sa transporte un stapan bun la inima, cu un simt al compasiunii dezvoltat, gata oricand sa ia un autostopist pe timp de ploaie, frig sau canicula, in mod gratuit. Il va ajuta foarte bine si pe un proprietar care face taxi, dar care nu suprataxeaza. Intr-o astfel de masina, obligatoriu trebuie sa fie un casetofon, radio, cd player pentru ca in timpul calatoriilor, atat soferul cat si pasagerii sa se poata delecta cu muzica preferata. Automobilele cu un astfel de cod se potrivesc perfect si puse in slujba serviciului de Salvare cat si a altor servicii de urgenta. Intr-o astfel de masina, un proprietar cuminte, linistit, potolit, molcom, sensibli, darnic, cu un caracter linistit si greu de enervat se va simti foarte bine si va trage foloase de pe urma acestui cod. Daca esti un egoist, un rautacios, nerabdator si agitat, fi atent de 10 ori mai mult la volanul unei astfel de masini. Daca esti un om care esti interesat doar in specula si te bucuri de necazurile altora, mai bine nu urca la volanul unei astfel de masini.

Atentie! Oricare ar fi numarul de masina, condu preventiv si cu atentie, avand grija de tine si ceilalti participanti la trafic. Relatia dintre soferi se bazeaza pe increderea ca fiecare om respecta regulile de circulatie cu responsabilitate si intr-o curba nu ma voi trezi cu un automobil pe banda mea, venind din sens opus.

Vezi şi : [button link=”https://www.argumentpress.ro/codul-numerologic-al-numarului-de-inmatriculare-al-automobilului-part-1/” bg_color=”#c215c2″ window=”yes”]Codul numerologic al numarului de inmatriculare al automobilului – part.1[/button]

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page