De prin lume adunate — iulie 23, 2013 at 13:30

Codul numerologic al numarului de inmatriculare al automobilului – part.1

by

automobilFiecare automobil, indiferent de marca, in momentul inmatricularii lui, primeste un numar. Acest numar, pentru posesorii automobilelor, de cele mai multe ori nu reprezinta nimic, din pacate. Numarul de inmatriculare al masinii reprezinta un cod numerologic, calitativ, care ascunde in spatele sau o serie intreaga de lucruri interesante, atat despre automobil cat si despre cel in posesia caruia se afla.

Pentru a descoperi codul numerologic al automobilului, este necesar sa adunam toate cifrele si literele din componenta numarului, in afara de primele litere care reprezinta judetul.

De exemplu, pentru un automobil cu nr de inmatriculare: B 24 AGP, in calcul, se vor lua toate celelalte litere si cifre in afara de  B care reprezinta Bucuresti.

Mai jos, va este prezentat un tabel de transformare a literelor in cifre.

tabel numere

In exemplul nostru, litera A = 1 , G = 7 iar P = 7. Prin urmare, vom aduna toate aceste cifre si le vom reduce la un singur numar iar astfel vom obtine : 2+4+1+7+7 = 21=2+1= 3

Alt exemplu ar fi BH 01 AAA = 0+1+1+1+1= 4

Interpretare :

Automobilele ce detin codul numerologic 1 veti putea usor observa ca modul in ca e circula, tinde spre a-si manifesta individualitatea si autoimplinirea. Un astfel de automobil nu trebuie condus in stil sportiv deoarece nu suporta nervoaitatea soferilor la volan si ca un caine de paza recunoaste doar un singur proprietar. Putem spune ca este un automobil oarecum gelos. Totul va merge bine pana cand veti imprumuta masina cuiva pentru o ora sau o zi si garantat va va intoarce automobilul, daca nu lovit, cel putin zgariat sau cu o dauna oarecare, deoarece duhul acestei masini nu suporta sa fie condus de un alt sofer, decat celui carui ii apartine.

Pentru un astfel de automobil este foarte important sa fie bine intretinut si sa arate cat mai bine. Daca proprietarul nu este prea atent fata de automobilul sau, nu acorda suficienta atentie, nu schimba uleiul la timp, si rar trece pe la o spalatorie, automobilul se va strica din cele mai inexplicabile motive. Uneori, un astfel de automobil il lasi seara in parcare in regula, iar dimineata pur si simplu nu vrea sa porneasca. Aceasta masina, are nevoie de un proprietar atent si grijuliu, care sa se raporteze fata de automobil, cu atentie si grija, dar mai ales cu tandrete. Masina are nevoie sa fie laudata, apreciata, admirata, sa fie mai atent la orice zgomot suplimentar si din timp sa inlaturi cele mai mici defectiuni. Daca proprietarul isi iubeste propriul automobil si are o relatie prietenoasa cu el, atunci de foarte multe ori se poate intampla ca desi masina avea o defectiune care a aparut pe drum, totusi va rezista pana acasa. Unui astfel de proprietar, automobilul 1 il va sluji cu credinta si putere multi ani. Feriti-va sa conduceti un astfel de automobil intr-o stare de agitatie sau nervozitate. Nu intrati cu nimeni in competitie pe drumurile publice.

  Automobilul lui 2 – un astfel de automobil este precum o fiinta foarte instabila si capricioasa. Poate fi un adevarat cosmar pentru sofer, deoarece acesta nu stie niciodata la ce sa se astepte de la prietenul sau pe 4 roti. Proprietarul automobilului 2 trebuie sa fie un om foarte increzator in sine, chiar dur. Un proprietar neincrezator, va simti cum un astfel de automobil, ca un cal naravas, ba nu vrea sa se inscrie in curba, ba tinde ” sa se sarute” cu o alta masina.

Asa ca, avand o astfel de masina, pe langa talonul masinii, proprietarul acesteia, trebuie sa primeasca si un abtibild, care sa fie lipit pe luneta cu inscriptia : ” Nu esti sigur-Nu depasi!” Sau in general nici nu te aseza la volanul acestei masini.

Niciodata nu permite sa te certi cu cineva in timp ce conduci o astfel de masina fie ca acel cineva se afla in interiorul masinii, fie ca se afla la celalalt capat al firului. Nu se recomanda sa asculti muzica unor interpreti decedati in timp ce conduci.

   Automobilul lui 3 – Acesta, de cele mai multe ori te poate scoate din sarite cu defectiunile multe si marunte care apar in cele mai nepotrivite momente si in cele mai nepotrivite locuri.

Daca un astfel de automobil “va hotari” sa ii moara motorul, atunci in mod sigur, aceasta se va intampla in mijlocul unei intersectii intr-o ora de varf sau intr-o localitate unde nici dracu nu trece, decat o data pe luna   . Automobilul ce detine codul numerologic 3, este supus vointei soferului si este tenace in atingerea scopului. Daca masina lui 3 va avea parte de un proprietar care nu se pricepe la automobile, atunci acesta chiar daca se va desface in bucati, va incerca sa isi duca domnul, pana la locul destinatiei. Daca proprietarul nu se peicepe la mecanica deloc, nu are cunoastere despre motoare si altele de-ale gospodariei automobilistice, atunci masina nici nu va porni din loc, din cauza unei defectiuni minore. Problema consta in aceea ca un astfel de devotament si rezistenta in amestec cu rabdarea nelimitata, poate sa il coste mult pe proprietar, deoarece problemele pot ajunge in timp, la defectiuni foarte serioase ale motorului, suspensiilor si in astfel de situatii, rotile pot zbura in directii diferite iar reparatia masinii va costa multi bani, rabdare si nervi. Un astfel de automobil iubeste oamenii destepti, capabili si cu abilitati tehnice. Aveti mare grija de cele mai mici defectiuni ale masinii, pentru ca mai tarziu sa nu va coste mult prea mult. Este o masina foarte buna pentru studenti, pentru cei care invata, sunt studiosi si interesati de stiinte

Automobilul lui 4 – duhul acestei masini este un democrat innascut si un mare iubitor al societatilor inalte. Este foarte bine daca un astfel de cod ii apartine unui microbus sau unei limuzine, masinilor de lux cu un interior impresionant. Daca insa un astfel de cod a nimerit unei masini mici de tip Smart cu doua locuri, atunci acesta se va stradui din toate puterile sa va faca cunostinta cu toti politistii de la circulatie care va vor iesi in cale cat si cu un numar cat mai mare de alti oameni. Pe dvs. cineva tot timpul va va intreba cum sa ajunga la o anumita destinatie, mereu vei nimeri blocaje de trafic, aproape tot timpul cineva va va ruga sa il duceti undeva, iar “fluturasii de noapte” mereu vor dori sa va opreasca pentru a va oferi un serviciu erotic, desigur daca vor intrezari la volan un barbat.

Automobilul lui 4 este ideal in rol de microbus sau taxi. In aceasta situatie, comunicarea si schimbul de persoane pentru acesta va fi din belsug; astfel incat, nici un efect secundar nu ameninta soferul. Este o masina buna pentru o familie cu multi copii sau o masina care mai degraba indeplineste rolul de taxi gratuit pentru prieteni, rude si cunostinte. Acesteia ii place ca prin interiorul ei sa treaca multi oameni, sa transporte bunuri si tot felul de obiecte. In trafic, deseori poti vedea un astfel de automobil care duce in porbagaj un frigider pe jumatate afara sau un covor pus pe acoperis de-a curmezisul astfel incat ocupa doua benzi. Deseori am vazut astfel de automobile care transportau tone de cartofi, pepeni, astfel incat abia se mai intrezarea soferul.

Atentie! Oricare ar fi numarul de masina, condu preventiv si cu atentie, avand grija de tine si ceilalti participanti la trafic. Relatia dintre soferi se bazeaza pe increderea ca fiecare om respecta regulile de circulatie cu responsabilitate si intr-o curba nu ma voi trezi cu un automobil pe banda mea, venind din sens opus.

Continuarea aici: [button link=”https://www.argumentpress.ro/codul-numerologic-al-numarului-de-inmatriculare-al-automobilului-part-2/” bg_color=”#c41dc4″ window=”yes”]Codul numerologic al numarului de inmatriculare al automobilului – part.2[/button]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page