Mâncare şi Băutură — iunie 14, 2014 at 17:14

Cocktail de vară: Daiquiri de căpşuni

by

Daca ati ajuns acasa de la serviciu si va e cald de nu mai puteti va puteti prepara un cocktail racoros. Mi se pare o modalitate perfecta de a incheia o zi. Nu credeti? Sau o limonada daca nu vreti nicicum sa consumati alcool. Si dupa ce aveti paharul in mana, iesiti pe balcon sau, daca sunteti norocosi si locuiti la casa, in gradina si stati acolo pana la apus.

Daiquiri de căpşuniIngrediente (pentru o bautura)

-50 ml rom alb
-zeama de la 1/2 lamaie
-60 ml apa minerala
-6 capsuni
-o lingurita zahar brun
-cuburi de gheata

Intr-un blender se paseaza capsunii. Intr-un pahar se pun cateva cuburi de gheata si se adauga celelalte ingrediente si piureul de capsuni. Se amesteca si se serveste. Daca aveti un bender performant puteti sa maruntiti gheata. Daca nu doriti deloc gheata, puteti renunta la ea, bautura va fi perfecta si fara.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page