Fashion - Tendinţe, Lifestyle — martie 23, 2014 at 13:12

Coafurile anului 2014

by

Spectacolul coafurilor propuse de hairstilisti pentru sezonul următor este absolut fabulos, un adevărat omagiu adus podoabei capilare! Iată coafurile la modă în sezonul primăvară-vară, aşa cum au fost prezentate ele pe podiumurile de modă. În fiecare sezon, marile case de modă ne oferă indicii nu numai în ceea ce priveşte ţinutele în trend, dar şi cu privire la coafurile şi stilurile pentru păr pe care să le încercăm.

coafuriÎn sezonul primăvară-vară 2014, onduleurile abia sesizabile, cozile împletite foarte lejer şi accesoriile pentru păr se numără printre cele mai importante tendinţe.

Culori la modă
Nuanţe de blond cenuşiu, miere, maro dulce… de fapt, nu contează prea tare culoarea, câtă vreme alegi o nuanţă identic naturală – asta pare să transmită alegerile designerilor în privinţa nuanţei părului. Sigur, exista şi o replică, la polul total opus… Esti pregătită? Ombré-ul se întoarce… pe dos! Stilul care aminteşte de solista trupei Berlin, cu mai bine de 30 de ani in urmă, se remarcă în acest sezon în prezentarea Marc Valvo.

Bucle foarte lejere

bucle lejereBuclele lejere, care abia se observă, îţi oferă un aer relaxat şi foarte sexy. Nici măcar nu este necesar să foloseşti ondulatorul. Le poţi obţine cu ajutorul unei spume pentru păr cu fixare flexibilă. Umezeşte uşor părul, aplică spuma şi strânge părul în pumni, de le vărfuri spre rădăcină. Aşteaptă apoi să se usuce şi separă şuviţele cu un pieptăn rar sau un ac de păr.

Buclele perfecte

2014La polul opus se află onduleurile ample şi pieptănate (Dsquared2 / pentru părul lung sau Blugirl/ păr mediu), super elegante şi mereu fascinante. Sunt perfecte pentru a pune în valoare părul colorat în nuanţe multiple sau ombré.

Accesoriile pentru păr

accesorii-pentru-parCa în fiecare primăvară, accesoriile pentru păr fac parte din tendinţe. Alege-le pe cel voluminoase, îndrăzneţe, dar şi pe cele cu motive florale, care îţi oferă un aer romantic. Se pare că florile şi fluturii în păr (D&G, Zac Posen) sunt la modă primăvara asta, dar ce zici de ceva mai îndrăzneţ: salbele metalice, supradimensionate sau bentiţele tip “chimir” cu capse (Elie Saab, Dolce e Gabbana, Valentino)? Dă frâu liber imaginaţiei şi împodobeşte-ţi părul cu ce vrei tu: coliere, broşe etc.

accesorii-2014

Coada la spate

coadaCoada simplă la spate, prinsă foarte jos, este ridicată în acest sezon la rang de trend obligatoriu. Din fericire, cu toţii ştim cât de uşor este să adopţi o astfel de coafură. Nu uita să alegi un elastic sau o clamă care să-ţi pună cu adevărat părul în valoare.

Cocurile relaxate

cocuri relaxateCoafurile care lasă impresia că nu îţi pasă cum arăţi şi că eşti o persoană foarte relaxată se pare că sunt vedetele acestui sezon. Aici sunt incluse şi cocurile neglijente, din care ies şuviţe haotic, dar care sunt extrem de sexy.

Împletiturile răvăşite

impletituriDacă ai dormit vreodată cu părul împletit, cu siguranţă ştii cam cum arată coada ta dimineaţa. Astfel se poate descrie această tendinţă, care îţi permite să arăţi exact ca o divă “răvăşită”, dar extrem de senzuală.

Părul lung şi drept

Părul perfect drept, lung şi cu o cărare pe mijloc este de asemenea o tendinţă importantă pentru sezonul primăvară – vară 2014. Foloseşte placa pentru a îndrepta perfect părul, dar nu te lega de firele rebele, pentru că ele îţi oferă un aer relaxat şi sexy.

Volum în faţă

volum parIndiferent dacă ai părul scurt, mediu sau lung, volum în partea frontală este un stil pe care merită să-l încerci în acest sezon. Alege coafurile care îţi permit să obţii volum chiar în zona frontală.

Şi specialiştii de la Londa Professional ne spun ce se poartă în 2014: look-uri uşor de purtat, pentru zi. Cele trei direcţii de stil alese de Londa Professional sunt Privee, Bounty’ful si Free Estate.

Privee este o direcţie care îţi permite să te joci cu părul. În funcţie de starea de spirit, putem străluci în văzul tuturor sau putem să ne retragem în intimitate. Din punct de vedere cromatic în această linie se regăsesc nuanţe de roz zmeură combinate cu cele de tonuri de bej cald, iar tonurile de portocaliu aprins contrastează cu tonurile naturale.

Lifestyle Trends 2014Bounty’ful este reprezentat de valuri, bucle şi onduleuri lejere. Paleta de culori reuneşte nuanţe de maro-tabac, vanilie si roz-cupru. Alternarea tonurilor închise cu cele deschise este importantă pentru a crea adâncime şi mişcare în păr.

LS Trends 2014Free Estate înseamnă să fii cool şi casual. Este o abordare fresh, foarte tinerească. Mizează pe contrastul de tonuri şi accente. Colorarea părului se face în nuante energice. Nuanţele vii de albastru şi tonurile de portocaliu sunt contrabalansate de culori terne care te duc cu gândul la piatră, beton şi nisip.

Lifestyle Trends 2014

Surse: eva.ro, marieclaire.ro, ro.stiri.yahoo.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page