Clubul de Excelenţă, Cultură şi Educaţie — aprilie 25, 2013 at 00:14

Clubul de excelență pentru elevi: Georgiana Dedu

by

Clubul de excelență pentru elevi Georgiana DeduGeorgiana Dedu,mențiune,faza națională, Olimpiada de Religie Ortodoxa

In ajunul sarbatorilor Pascale, scoala calaraseana a obtinut inca un rezultat frumos la Olimpiada de Religie Ortodoxa, faza nationala.

Dedu Georgiana, eleva în clasa a IX-a D, a Colegiului National “Barbu-Ştirbei” Călăraşi, a obţinut nota 9,55  primind menţiune.

Cu o deosebită creativitate şi înclinaţie spre frumos, cu o impresionantă ambiţie şi cu multe emoţii, a paşit pe podiumul olimpicilor (de la Cluj), făcând cinste atât Colegiului cât şi disciplinei pe care o reprezintă.

Georgiana  este o adolescentă minunată, din punct de vedere comportamental şi intelectual, participând în acest an şcolar, cu rezultate frumoase, şi  la faza  judeţeana a urmatoarelor  olimpiade:  matematica (locul IV), lingvistica (locul III), fizica (locul V). Deasemeni  se implică şi în alte concursuri şi proiecte, câştigând simpatia şi admiraţia colegilor ei  dar şi a cadrelor didactice.

 

Prof de religie: Duţă Valentina

Clubul de excelență pentru elevi Georgiana Dedu1  Calificarea la Olimpiada Naţională de Religie mi-a oferit oportunitatea de a mă îmbogăţi duhovniceşte şi de a cunoaşte noi persoane. Pe acest drum am fost îndrumată de doamna dirigintă Vişan Elena, doamna profesoară Duţă Valentina, alături de toţi ceilalţi profesori care m-au călăuzit cu toată dragostea şi experienţa lor de viaţă, îmbinând învăţătura cu realitatea acestei vieţi. Pe viitor încerc să mă autodepăşesc şi să mă implic în alte activităţi care îmi vor aduce bucurie şi experienţe plăcute.

Elev: Dedu Georgiana, cls a IX-a D

Profesorul care a coordonat-o, doamna Duţă Valentina,  este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Teologie, specializarea Teologie- Limba Română. Din anul 2004 este titular la Colegiului Naţional “Barbu-Ştirbei” şi a dovedit un profesionalism  autentic, implicându-se în multe activităţi extraşcolare, având mereu rezultate frumoase la olimpiade şi fiind apreciată de colegi şi elevi.

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page