Evenimente, Ultimile Știri — noiembrie 7, 2019 at 21:21

Claudiu Iliuță:Îndemn oamenii de afaceri să se implice în rezolvarea problemelor comunităților

by

motto : “Fii atent la ce fac oamenii, nu la ceea ce spun”

Care este motivul pentru care oamenii donează, fie că e vorba de timpul lor, de bani sau de cunoștințe profesionale?

Întreabă-ți prietenii din jur și vei descoperi că fiecare are alt răspuns. Vei afla că unii se implică mai mult, alții mai puțin, dar orice gest ori sumă contează – picăturile sunt cele care fac întregul!

În prezența Președintelui Consiliului Județean Vasile  Iliuță, Claudiu Iliuță administratorul companiei  ILDU a semnat cu  Daniela Mihai  Directorul Spitalului Județean de Urgență actul de donație pentru 35 de paturi  în valoare de 35000 euro.  La eveniment a participat familia Iliuță(soții Vasile și Mihaela Iliuță,copiii Claudiu Iliuță,Ileana Iliuță și Vlad Iliuță),Directorul medical,medici și  jurnaliști.

Mai presus de binefacerile intrinsece ale unei atitudini solidare, investind în acte de altruism nu-i ajuți doar pe cei din jur, ci și pe tine.

O activitate benevolă este și ea, până la urmă, o ”muncă”. Ca în orice alt domeniu, trebuie să pui la punct un buchet de sarcini care ”lucrează” în vederea unui anume obiectiv. Diferența este că alegi să faci ”munca” asta fără nici o constrângere exterioară a declarat Claudiu Iliuță.

Oamenii sunt fiinţe uşor influenţabile. Prin exemplul personal, putem influenţa fie prin ceea ce spunem, fie prin ceea ce facem. De regulă, persoanele sunt inspirate de persoanele care trec de la vorbe la fapte. Când vorbim de puterea exemplului, în primul rând e necesar să devin un exemplu pentru mine însumi .  Îndemn oamenii de afaceri să se implice în rezolvarea problemelor comunităților, a mai spus Claudiu.

Compania ILDU a fost înființată si dezvoltată de Vasile Iliuță și este condusă actualmente de fiul cel mare Claudiu Iliuță.

Îl cunosc pe Vasile Iliuță de foarte mult timp, aș putea spune de o viață. O relație tumultoasă și adevărată, o relație în care au fost si confruntări si înțelegeri depline. Vasile Iliuță are defecte dar are si multe calități, care l-au facut remarcabil si apreciat de multă lume. Calitățile l-au făcut lider.

Cunosc familia Iliuta Vasile si Mihaela de pe vremea când aveau copiii mici. Pe Claudiu, Ileana si Vlad i-am  cunoscut la el în casă și în ale vieții valuri. I-am văzut acum împreună cu prilejul acestei donații,copii care au crescut frumos și și-au asumat responsabilități în companiile înființate de părinții lor , am văzut o familie frumoasă și închegată.

Vasile Iliuță a avut în primul rând timp de familie pe lângă alte cele, a acordat timp și atenție familiei și educației copiilor, i-a educat  și în spiritul griji și compasiunii față de semeni și comunitate , așa au format o echipă.

O echipă care de data aceasta a fost reprezentată de Claudiu Iliuță.

Am gustat din plin neajunsurile vieții. Vin dintr un satuc  Vîlcele , dar cu puternice valori si am crescut împreună cu satul meu, de aceea sprijinul și compasiunea pentru cei mai puțin norocoși ai sorții sunt sentimente si  valori pe care le am zi de zi si ceas de ceas cu mine.

 Gândul meu este la satul meu Vîlcelele si la județul Călărași. Fac tot ce pot pentru a-mi ajuta semenii si comunitățile pentru care simt o responsabilitate deosebită, a declarat Vasile Iliuta președintele Consiliului Județean .

Am venit împreună cu familia mea Mihaela,Claudiu, Ileana și Vlad să facem o faptă bună pentru comunitate. Facem fapte bune pentru comunitate! a mai declarat Vasile Iliuță

Managerul Daniela Mihai a trecut în revistă sprijinul important acordat de Consiliul Județean,de Președintele Vasile Iliuță și de Eduard Grama Directorul Direcției de dezvoltare,a trecut în revistă investițiile importante făcute în spital de Consiliul Județean.

Daniela Mihai a mulțumit Președintelui Consiliului Județean Vasile Iliuță pentru sprijinul acordat.

 

A consemnat,

Nelu Bălașa

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page