Editoriale, People-Passion-Performance — decembrie 7, 2013 at 07:51

Claudiu Iliuță – așchia nu sare departe de trunchi

by

IMG_1606
Vineri, 6 decembrie 2013, am fost oaspeții lui Claudiu Iliuță-manger la ILIUTA Expedition care a organizat la ferma familiei, o sărbătoare a copiilor pentru copii.Claudiu provine din familia cu trei cpoii a deputatului Vasile Iliuță și a învățat ce înseamnă dragostea pentru copii. El cu frații lui Vlad,Teodora au mobilizat pe mama lor Mihaela și pe tatăl lor Vasile și au petrecut cu zeci de copii întreaga zi. Bucuria a început dn seara zile de Moș Nicolae când Claudiu și familia sa au bucurat în jur de 90 de copii cărora le-au umplut ghetuțele cu daruri. A doua zi ciorbă de cocoș ,ne-a plăcut și nouă, pizza, sucuri, plăcinte, cozonac, prăjituri și multă joacă, distracție, Curcubeul Jucăuș, pictură pe față, baloane și ceea ce este cel mai important toată familia a participat la distracție și împodobirea bradului. Deși am stat mai retras unul dintre copii a venit la mine mi-a stâns mâna și mi-a spus: m-am simțit bine! mulțumesc! emoționant, acești copii s-au simțit bine că am stat cu ei.
Ce face deosebit acest eveniment este că pe lânga daruri organizatorii au dăruit din timpul lor, din viața lor și copiii s-au simțit fericiți.

Nelu Bălașa

Am o mare bucurie să va anunț că am dat startul Sărbătorilor de Iarnă. În zi de sărbătoare am adus o mare bucurie în inimile unor copilași tare dragi mie. Îi iubesc și mă iubesc cu adevărat, mi-au demonstrat-o de multe ori, chiar dacă unii oameni au încercat să pună piedici .

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet.
Căldură vine din inimile noastre

Am dansat, am cântat și ne-am jucat cu mic, cu mare apoi am impodobit bradul de Crăciun împreună ! Unii dintre ei spuneau că vor să se oprească timpul în loc și să nu mai plece acolo, unde locuiesc, fără mamă și fără tata .

Măcar acum de Sărbători să încercam să fim mai buni, să uităm de toate necazurile și să iubim cu adevărat ! Acești copilași mi-au demonstrat Adevărată Iubire Sinceră !

Dorina Ichim

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page