Politica, Politica locala — noiembrie 2, 2013 at 18:40

Ciudate priorități la Călărași… Autoritățile umblă cu cioara vopsită…

by

Photo0406Pe aici intră și  ies în fiecare zi  și de mai multe ori  pe zi, primarul,viceprimarii, funcționarii primăriei, consilierii  municipali  și mulți alți reprezentanți ai autorităților.(vezi foto)

Acest loc care se află la intrarea către noul sediu al primăriei și alte mii de astfel de locuri din Călărași, sunt mărturii ale nesimțirii, dezinteresului, incompetenței, dezordinii și lipsei de bun simț în ceea ce privește spatiul urban din Călărași. În același timp continuă cu furie, aplicarea  marcajelor rutiere, care unele s-au șters deja, altele urmează să le șteargă prima zăpadă.

Photo0407Ciudate priorități au autoritățile locale de la Călărași… Se pare că  aplicarea marcajelor rutiere costă în jur de 2 miliarde, fără actele adiționale la contract…chiar, cine se află în spatele acestui contrat???

Cum se face, ce fel de chibzuință este aceea când carosabilul, trotuarele sunt pline de gropi și tu te apuci mai întâi să refaci marcajele?   Nu ar fi normal să avem cu prioritate grija față de carosabil și de trotuare și apoi să le vopsim? Este o foame de imagine nemaîntâlnită care întunecă rațiunea și înlătură firescul…

Autoritățile umblă cu cioara vopsită…

De ce nu văd, un așa mare număr de oameni, ciudatele priorități de la Călărași?

Nelu Bălașa

 

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page