Anunţuri, Ultimile Știri — iulie 28, 2015 at 14:13

CIRCULAŢIE ÎNTRERUPTĂ PE A2

by

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (13:00), circulaţia este în continuare întreruptă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 123, pe sensul de mers către Constanţa, din cauza unui autotren răsturnat. Ansamblul de vehicule, care circula dinspre Constanţa către Bucureşti, din cauze necunoscute încă, a rupt glisierele de protecţie şi s-a răsturnat pe sensul opus. Acesta transporta cereale. În zona accidentului se circulă îngreunat pe sensul Constanţa – Bucureşti, pe banda de urgenţă, deoarece pe benzile de circulaţie sunt împrăştiate cereale.

accidentLe recomandăm conducătorilor auto care încheie coloanele de autovehicule care s-au format, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să oprească din timp.

Circulaţia către Constanţa a fost deviată pe DN3A, între Drajna şi Feteşti. Îi sfătuim şi pe conducătorii auto care se îndreaptă către Bucureşti să urmeze această rută, întrucât activităţile de degajare a părţii carosabile sunt de durată.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page