Anunţuri, Ultimile Știri — aprilie 13, 2014 at 15:17

Ciorba functiilor politice a inlocuit proiectul de tara al Romaniei

by

10153108_616298518448696_695791311_nUSL inca exista: Cat de speriat este PSD ca pierde puterea daca are nevoie de Ciorbea care a incalcat legea cand s-a dus la ASF sa fie acum Avocatul Poporului?

 Incalcarea legii de catre Putere e la ordinea zilei.

Victor Ciorbea fuge din ASF sub presiunea PDL care a sesizat Curtea Constitutionala pentru ca nu respecta experienta profesionala impusa de lege, dar nu se lasa si va candida la functia de Avocat al Poporului. Cu sprijinul PSD si al PNL, Ciorbea isi anunta public astfel intrarea cu o incalcare a legii de notorietate.

E dovada ca inca USL exista. Tentatia de a profita de pe urma puterii, in orice conditii, oricat de mare ar fi compromisul, este prea puternica. Opozitia se dovedeste prea grea pentru PNL, desi Antonescu se bate in piept cu un aer mesianic.

Cat de speriat este PSD ca pierde puterea daca are nevoie de Ciorbea ca Avocat al Poporului? Ma intreb, cum sa-i apere Victor Ciorbea pe romani, cand el insusi a incalcat constient legea? Victor Ponta stie ca oamenii lui nu respecta legea, ca fura, dar isi apara coruptii si vrea sa darame justitia, iar pentru asta are mare nevoie de un Avocat al Poporului linistit, compromis, care sa nu-l deranjeze.

Ponta-Ciorbea, adica PSD si PNL, incearca sa darame acum legi si institutii doar pentru a-si apara hotii. Pana unde poate merge compromisul puterii? Pana acolo unde incearca sa creeze o noua moda in Romania a ‘saracilor infractori’ si a ‘saracilor politruci’ care nu mai stiu pe unde sa se aseze confortabil ca sa-si poata face de cap. E moda ‘marilor’ juristi care incalca zi de zi si constient legea.

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page