Evenimente, Ultimile Știri — mai 24, 2014 at 01:26

Ciocoii şi lacheii se împuşcă la Belciugatele

by

dinei_22798000

Măcinată de ani de zile, de războiul dintre Petre Dinei un cicoi de tip nou şi lacheii din clanul Gurlui, comuna Belciugatele de la câţiva km de Bucureşti ,este locul unde  sălăşluiesc cele mai contrastante realităţi. Ciocoi îmbogăţiţi de pe urma speculaţiilor cu terenuri,acciuaţi de prin alte localităţi şi clanurile rivale înşurubate la robinetul bugetelor locale.

Comuna însă deşi aproape de Bucureşti,are yone unde sărăcia şi austeritatea sfidează evul mediu . Drumurile ,utilităţile şi infrastructura,viaţa comunităţii este dominată de rivalitatea dintre clanurile Dinei şi Gurlui. Mai mult chiar realităţile din comuna Belciugatele sunt rezultatul toleranţei autorităţilor în aplicarea legii.

Belciugatele ,o comună mică  este cunoscută mai mult din scandalurile dintre Clanurile Dinei şi Gurlui.

Azi un   nou episod. Un gurlui a aruncat cu ouă în maşina unui Dinei. Acesta s-a enervat şi  a tras cu pistolul cu bile. Scandal naţional la televizor.

Viaţa comunităţii şi sărăcia satelor comunei Belcuigatele nu interesează pe nimeni.

Acum la putere sunt lacheii,urmează ciocoii…Cred că ar avea de lucru şi DIICOT,DNA,Curtea de conturi

vă revine sarcina după fiyionomie să sabiliţi cine  e ciocoiul şi cine e lacheul…fotografiile spun cât o mie de cuvinte.

gurlui_67495800

 

 

Scandal electoral cu împuşcături. Un consilier din comuna Belciugatele, judeţul Călăraşi, îl acuză pe ginerele fostului primar că a tras trei focuri de armă asupra sa. Consilierul îşi acuză adversarul că ar fi rupt mai multe afişe electorale şi că i-ar fi blocat trecerea pe o stradă din comună.

Un consilier din comuna Belciugatele a aruncat cu ouă în maşina ginerelui fostului primar pentru că acesta îi blocase drumul, informează România TV. Ginerele fostului primar a tras asupra consilierului trei focuri de armă. “Atunci am luat un ou, aveam 5 ouă în maşină şi i-am dat cu un ou în ei. În momentul ăla s-a dat jos din maşină ginerele său, Grigore Gheorghe şi m-a ameninţat ‘bă, te împuşc‘. L-a scos pă’ pistol, l-a pus aşa şi a tras trei focuri”, a spus Gabriel Gurlui, consilier la primăria Belciugatele.

Bărbatul s-a ferit şi nu a fost atins de nici unul dintre cele trei focuri de armă.

Scandalul ar fi pornit de la ruperea mai multor afişe electorale. “Nu mai erau afişe după ce a trecut maşina respectivă. Au baricadat toată strada, au pus maşina de-a curmezişul'”, a spus un martor la incident.

“Am aşteptat o vreme să degajeze zona, nu au vrut, am claxonat. A scos un pistol, un revolver şi a tras spre el trei focuri de armă, după care, efectiv a plecat în trombă”, a declarat fratele victimei.

Probleme între cele două tabere au apărut încă de miercuri. Cei care lipeau afişe electorale s-au şicanat toată ziua. Şeful de post a fost anunţat, dar s-a mulţumit doar să filmeze incidentele, fără a interveni. Toţi cei implicaţi în scandal au fost duşi la poliţie pentru audieri

Aşa arată ştirea de pe RTV

 

John Black

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page