Evenimente, Ultimile Știri — octombrie 9, 2014 at 23:05

Cinema 3D/2D: Programul pentru perioada 17 octombrie – 27 noiembrie 2014

by

1. Înainte să adorm  (2D) – perioada 17 – 23 octombrie, orele: 17,00; 20,00

Regia: Rowan Joffe
Cu: Nicole Mary Kidman, Colin Firth, Mark Strong
Gen film: mister, thriller
Durata: 92 minute

inainte sa adormPremieră în Romania

Bazat pe lăudatul roman omonim al britanicului S. J. Watson, filmul ne-o arată pe Nicole Kidman în rolul lui Christine Lucas, o femeie ce suferă de amnezie anterogradă: în fiecare dimineaţă, ea se trezeşte fără absolut nicio amintire a ceea ce i s-a întâmplat în trecut. Cu ajutorul unui jurnal, încearcă zi de zi să descopere informaţii vitale despre propria biografie, fiind tot mai convinsă că un sumbru mister îi întunecă existenţa.

2. Eliminaţi mesagerul  (2D) – perioada 24 – 30 octombrie, orele: 17,00; 20,00 

Regia: Michael Cuesta
Cu: Jeremy Renner, Michael Sheen, Mary Elizabeth Winstead,
Rosemarie DeWitt, Robert Patrick
Gen film: thriller

eliminati mesagerulÎn anii ’90, Webb a descoperit rolul CIA în importul de cocaină în California, menit să strângă bani pentru armata ce lupta împotriva rebelilor din Nicaragua. Susţinut de soţie şi copii, Webb a urmărit povestea, a documentat-o şi a făcut-o publică. Însă, când cei de la CIA şi jurnaliştii rivali l-au făcut ţinta unei campanii prin care se urmărea defăimarea sa, şi-a dat seama că trebuie să lupte din greu pentru a-şi apăra familia şi reputaţia.

3. Coarne   (2D) – perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, orele: 17,00; 20,00

Regia: Alexandre Aja
Cu: Daniel Radcliffe, JunoTemple
Gen film: dramă, fantastic, thriller
Durata: 123’.

coarnePremieră în România

Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viaţă îndestulată şi plină de privilegii şi vrea să se însoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Când Merrin este violată şi ucisă cu brutalitate, Ignatius devine principalul suspect al poliţiştilor însărcinaţi cu rezolvarea cazului, ceea ce îl umple de revoltă şi furie neputincioasă pe tânăr. La un an de la moartea lui Merrin, Ignatius se trezeşte după o noapte de beţie cu două protuberanţe dureroase pe cap şi darul de a-i face pe cei din jur să-şi mărturisească cele mai ascunse secrete.

4. BoxTroli  (animaţie 3D) – perioada 31 octombrie – 2 noiembrie şi 7 – 9 noiembrie, Vinerea: 12,30 Sâmbătă şi Duminică orele: 10,30;  12,30

Premieră în România
Regia: Anthony Stacchi, Graham Annable

BOXTROLIBOXTROLI este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții. În realitate, Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace.

5. John Wick (2D) –perioada 7 – 13 noiembrie, orele: 17,00; 20,00

Regia: Chad Stahelski
Cu: Keanu Reeves, Willem Dafoe, Ian McShane
Gen film: acţiune, thriller

john-wickUn ex-asasin se va răzbuna pe gangsterii care i-au luat totul…

6. Saga vikingilor (2D)- perioada 14 – 20 noiembrie, orele: 17,00; 20,00

Regia: Claudio Fäh
Cu: Tom Hopper, Ed Skrein
Gen film: acţiune, thriller
Premiera in Romania 14.11.2014

saga vikingilorUn grup de războinici vikingi este părăsit pe un teritoriu inamic după ce nava li se scufundă din cauza unei teribile furtuni. Eroii au o singură şansă, retragerea într-o aşezare a semenilor lor, Danelag, doar că drumul spre aceasta trece printr-o regiune necunoscută. Călătoria lor se va transforma într-o cursă pe viaţă şi pe moarte, căci un duşman de moarte îşi va trimite cei mai viteji soldaţi pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de ameninţarea vikingă. Siguri că o confruntare faţă în faţă nu are sorţi de izbândă, vikingii trebuie să-şi regândească strategia pentru a scăpa de pericol…

7. Automata (2D) – perioada 21 – 27 noiembrie, orele: 17,00; 20,00

Regia: Gabe Ibáñez
Cu: Antonio Banderas
Gen film: SF

automataAcţiunea filmului este plasată la 50 de ani în viitor şi îl are în centru pe Jacq Vaucan (Banderas), un agent de asigurări al companiei specializată în robotică ROC, ce investighează cazuri de roboţi capabili de manipulare. Ceea ce descoperă la un moment dat poate avea consecinţe profunde asupra viitorului omenirii – realitatea de care se loveşte este mai complexă decât creaţia oricărui tip de robot sau maşinărie.

Manager,
Alina JIPA

Cinema 3D/2D: Parcul central, Str. Independenţei, nr. 20

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

  • 8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani
  • 12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări.
Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii: tel: 0242-312800,  site:  www.culturalcl.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page