Anunţuri, Ultimile Știri — august 4, 2014 at 15:17

CINEMA 3D/2D Călăraşi: Program pentru perioada 1 august – 21 august 2014

by

Cinema 2D/3D situat în Parcul central, Str. Independenţei, nr. 20,tel: 0242-312800 vă anunţă că pentru filmele 3D şi 2D care vor rula în perioada 18 iulie – 21 august 2014 nu se efectuează rezervări, urmând ca biletele să poată fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.Preţul biletelor este acelaşi pt. filme 3D şi 2D: 8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani şi 12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani.

Pentru perioada 1 august – 21 august 2014, programul Cinema 2D/3D va fi următorul:

LUCY (2D) – rulează în perioada: 1-7 august, orele: 17,00; 20,00

Regia: Luc Besson
Cu: Morgan Freeman, Scarlett Johansson
Gen film: actiune SF

LUCYScarlett Johansson este Lucy, o tânără care trăieşte în Taipei şi este obligată de mafia locală să transporte droguri În propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească În corpul lui Lucy, dar în loc să-şi afle sfârşitul În urma unei gigantice supradoze, fata capătă puteri colosale, fiind În stare să aboarbă cunoştinţe instantaneu şi să mişte lucruri doar cu forta mintii. Este clar că a venit vremea răzbunării!

CUCEREŞTE-O CU SALSA (2D) – rulează în perioada: 8-14 august, orele: 17,00; 20,00

Regia: James Griffiths
Cu: Nick Frost, Chris O’Dowd, Rashida Jones
Gen film: comedie

salsaIn spatele aspectului de supraponderal timid al lui Bruce Garrett (Nick Frost) se ascunde un suflet pasionat de salsa. Acum, o femeie e pe cale să-i reaprindă flacăra latino. Se aprind reflectoarele, iar Nick e obligat să-şi spună: CUCEREŞTE-O CU SALSAI

E anul 1987: un adolescent de 13 ani e hotărât să primul la Campionatul Britanic de Salsa. Numele lui e Bruce Garrett si are foc la călcâie, şi lumea la picioare, dar numai până Într-o seară când un incident il face să-si, piardă Încrederea În sine şi-i deturnează viaţa pe alte căi.

25 de ani mai târziu, visul său e bine pus sub cheie. Bruce e acum iesti din, formă, singur şi neiubit de nimeni si bine resemnat cu, zona lui de confort. E nevoie  de sosirea Juliei (Rashida Jones), şefa lui deşteaptă, amuzantă şi extrem de sexy venită tocmai din America, pentru ca Bruce să-şi pună sub semnul întrebării existenţa plicticoasă şi lipsită de pasiune. Pentru că Julia nu e deloc de nasul lui, dar şi pentru că Drew (Chris O’Dowd) rivalul său nesuferit de la birou începe să-i facă acesteia o curte asiduă, Bruce se gândeşte să renunţe.

Oare vor reuşi sora lui loială (Olivia Colman), împreună cu mentorul său din copilărie în materie de salsa (lan McShane) şi cu noul său amic amator de salsa (Kayvan Novak) să dezlănţuie bestia şi să-şi recapete pasiunea pierdută şi s-o cucerească pe care care poate fi dragostea vieţii lui?

EVADARE DE PE PLANETA PAMANT 3D
rulează în perioada: 8 -10 şi 15-17 august, vineri: 12,30; sâmbătă, duminică: 10,30; 12,30

Gen film: Animatie, dublat in limba română

EVADARE DE PE PLANETA PAMANTActiunea filmului ne catapultează pe planeta Baab, unde admiratul astronaut Scorch Supernova este un erou national pentru populatia extraterestră albastră. Un maestru in salvări la mustaţă, Scroch trăieşte după regulile fratelui său Gary, şeful misiunii de control BASA. Când Lena, şefa bazei BASA il informează pe Scrotch că fratele său Gary a lansat un SOS de pe o planetă periculoasă, Scrotch Îşi dă seama că trebuie să facă totul pentru a-I salva.

… ŞI NE IZBAVEŞTE DE CEL RĂU (2D) – rulează în perioada:15-21 august, orele: 17,00; 20,00

Regia: Scott Derrickson
Cu: Eric Bana, Olivia Munn, Edgar Ramirez
Gen film: Horror, Thriller

ŞI NE IZBAVEŞTE DE CEL RĂUDetectivul din New York Ralph Sarchie (Eric Bana) are parte de propriile-i probleme, dar viaţa i se dă peste cap şi mai rău când începe să investigheze o serie de crime pe cât de oribile, pe atât de inexplicabile. Detectivul face echipă cu un preot neconvenţional (Edgar Ramirez), specializat în ritualuri de exorcizare, pentru a lupta împotriva şirului de posedări înfricoşătoare ce terorizează întregul oraş.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page