Cultură şi Educaţie, Educaţie — martie 17, 2014 at 14:53

Cine vine cu noi?

by

Vineri, 14 martie , fiind o zi minunata, ecOambasadorii au dat sfoara in tara, adica in Colegiul Economic Calarasi, si au adunat voluntari din clasele V-VIII pentru activitatea pe care si-au propus-o: igienizarea parcului din zona bisericii Sf. Gheorghe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ne-am adunat, cu mic, cu mare, cu unelte si echipament de protectie, si am pornit spre locul stabilit, insotiti de doamnele profesoare Chesaru Dorina, Meca Silvia, Cojocaru Lucia si domnul Borcea Ciprian. Ajunsi acolo, ne-am impartit sarcinile si ne-am apucat de treaba.

Se vede ca mai avem mult de lucru cu campania de constientizare, deoarece am strans destule deseuri aruncate de catre cei certati cu civilizatia si bunul-simt, din pacate!

Fiind multi, am terminat destul de repede, doua ore ne-au fost de ajuns sa lasam in urma ordine si curatenie. E drept ca si foamea ne-a facut harnici, pentru ca am plecat de la scoala, direct la igienizare!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In afara de faptul ca ne-am facut pofta de mancare, am fost si mandri de ceea ce invatam sa facem pentru noi, pentru oras, pentru mediu.

Prof. Silvia Meca

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page