IMM şi Afaceri — februarie 25, 2019 at 18:27

Cine sunt tinerii din Romania care au ajuns pe lista Forbes 30 Under 30 Europa

by

Anual, Forbes reuneste cei mai de succes tineri si le recunoaste meritele prin conceptul 30 Under 30 – o lista cu 30 dintre cei mai talentati si inovatori antreprenori care au varste de pana la 30 de ani.

In 2019, printre nominalizatii din Europa se numara si un start-up din Romania – Planable este un business fondat de trei tineri cu varste cuprinse intre 22 si 26 de ani. Afla in continuare povestea Planable, cum a inceput si unde se indreapta acest business recunoscut la nivel international.

Cum s-a lansat Planable

Povestea Planable a inceput la Startup Weekend Moldova in 2015, acolo unde Nicu Gudumac a vorbit pentru prima data de conceptul ce urma sa devina Planable. In aceeasi zi ,Vlad Calus si Xenia Muntean i s-au alaturat pentru ca au rezonat amandoi cu ideea. Cumva, si Xenia simtea nevoia unei astfel de aplicatii pentru ca la momentul respectiv avea propria agentie de creatie. Dupa acel weekend, proiectul lor a fost castigator, iar cei trei au mers mai departe la Spherik Accelerator in Cluj-Napoca si de acolo lucrurile au devenit serioase.

Astazi, Planable se imparte intre Bucuresti si Chisinau. La Bucuresti se afla echipa de business, marketing si sales, iar la Chisinau este echipa de programatori.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page