Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — mai 26, 2013 at 20:00

Cine minte în legătură cu numărul partenerilor sexuali?

by

Cine minte în legătură cu numărul partenerilor sexualiCând vine vorba de sex, atât bărbaţii, cât şi femeile au tendinţa de a minţi cu privire la numărul partenerilor sexuali. Chiar e necesar ca partenerul să ştie cât de mulţi au fost înaintea lui/ei?

Este cunoscut faptul că bărbaţilor le place să exagereze numărul partenerilor sexuali anteriori, iar femeilor să îl reducă. Evităm în mod special să răspundem la această întrebare dacă suntem întrebaţi de partener.

Bărbaţii cresc numărul partenerilor sexuali anteriori consolidând-şi astfel masochismul şi pretinzând astfel că sunt adevăraţi armăsari. Femeile preferă să dea un număr mai mic, deoarece le este teamă că cei din comunitate le vor judeca comportamentul din trecut în termeni morali. Chiar este de interes trecutul nostru sexual pentru partenerii noştri actuali?

Deşi unor oameni le place să vorbească despre experienţele lor sexuale din trecut (şi pot să mintă), expertul în relaţii, Joan Burnie, subliniază: „Dacă eşti într-o relaţie, nu cere partenerului să îţi spună câţi parteneri sexuali a avut. Menţionarea acestui lucru poate avea un efect dăunător asupra relaţiei. De ce atunci să discuţi despre trecut, adică despre lucruri care s-au întâmplat deja şi nu mai au nimic de-a face cu prezentul şi relaţia actuală? Ce a făcut celălalt înainte să te cunoască nu e treaba ta. Acest lucru se aplică în situaţia în care celălalt a folosit protecţie împotriva bolilor cu transmitere sexuală.”

Este adevărat, oamenii trec printr-o serie de etape în viaţă, iar numărul total al partenerilor noştri cu este cu adevărat important. Este mult mai important ce face partenerul în relaţie cu tine şi nu ce a făcut în trecut. Dacă nu eşti foarte, foarte tânăr, trebuie să fii conştient/ă că partenerul tău a mai avut deja şi alte relaţii şi experienţe sexuale în trecut. Şi tu ai avut, nu-i aşa?

sursa:sexgen

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page