De pe la noi, Editoriale — decembrie 11, 2013 at 08:54

Cine este Eliss Calciu?

by

156373_535904079767324_450170269_nÎn urma articolelor apărute în ziarul Argument în prima decadă a lunii decembrie 2013 intitulate:”Podul marmotelor care învelesc ciocolată”,”Cu ciocu-n vânturi” şi premiul “Gâgă” toate semnate de secretarul executiv PSD Virgil Diaconu a apărut o replică pitică pe facebook de la un(o) anumit(ă) Eliss Calciu. Pentru cine  a citit aceste articole a observat că sunt pamflete la adresa liderilor PNL Răducu Filipescu şi Dan Drăgulin. Ne aşteptam cu toţi la o replică dură de la cele două personalităţi. Dar ca în orice poveste cu bărbaţi puternici, “greii PNL” se apără pe …. Facebook! Bineînţeles că în spatele unui pseudonim-Eliss Calciu! Iată şi atacul, cel puţin murdar al lui Eliss(care are nevoie de)Calciu: Domnule Balasa ce premiu ii dati domnului Virgil Diaconu pentru tupeul nemarginit de a mai deschide gura? Sa va reamprospatez memoria? “În toamna anului 2011, presa locală şi naţională a relatat” cazul Prodinpest Srl”, după ce un bătrân seminalfabet, Tudorache Ioan, a susţinut că s-a trezit administrator de firmă în faliment, cu multe datorii, fără să ştie pentru ce a semnat.

Acesta a afirmat că a fost păcălit de Virgiliu Diaconu, fostul administrator al societăţii cu răspundere limitată” M-a pus să semnez că îmi dă locuinţă socială”, le-a declarat acesta reporterilor Antena 3. Sau “Virgil Diaconu a prejudiciat statul cu 9 miliarde de lei vechi. A prejudiciat bugetul statului cu 9 miliarde de lei vechi, dar stă comod, în continuare, pe un scaun plătit din bani publici. Este vorba de actualul consilier al prefectului, Virgil Diaconu, fost şef la OPC, fost secretar executiv al PSD, ex. pretendent al funcţiei de primar. Abia în luna mai a anului trecut, Garda Financiară Călăraşi a constatat “țeapa” dată de administratorul Prodindpest şi, a fost ţinută departe de ochii presei, până la sfârşitului anului trecut. Valoarea totală a prejudiciului este de 945 109 de lei, însemnând TVA nedeclarat, (567 065de lei)şi impozit pe profit(378 044 de lei). Procesul verbal de constatare a fost înaintat Tribunalului Călăraşi, la data de 05.05.2012, după ce această instituţie a hotărât sesizarea organele de control, la data de 4 octombrie 2011, în urma procedurii insolventei, existând indicii de înşelătorie şi bancrută frauduloasă……….Până în prezent au fost audiaţi foştii adminitratori ai firmei, în calitate de făptuitori, Diaconu Virgiliu, respectiv Creţu Daniela, dar şi Tudorache Ioan, un bătrân analfabet, bolnav de TBC, al cărui venit total este doar de 320 de lei.”

Având în vedere cele de mai sus ziarul Argument vă invită la un sonadaj de opinie cu următoarea întrebere: Cine se ascunde în spatele lui Eliss Calciu?

Variante:

1. Filipescu Răducu

2.Drăgulin Daniel

3.Croitoru Camelia

4.Antonescu Crin

Semnează,Virgil Diaconu 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page