Evenimente, Ultimile Știri — octombrie 1, 2014 at 22:29

Cinci victime rezultate în urma unui accident rutier pe DN 4 la km 53, în comuna Mitreni

by

În data de 30.09.2014, ora 17.22, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității Mitreni, pe DN 4, la km 53, pentru acordarea primului ajutor în cazul a patru persoane, victime ale unui accident rutier, produs prin coliziunea a două autovehicule, un microbuz înmatriculat în București (în care se aflau 16 persoane) și un autoturism înmatriculat în județul Ialomița (ân care se afla doar conducătorul auto).

accidentÎn urma accidentului au rezultat cinci victime, una din autoturism și alte patru din microbuz.

La sosirea echipajului SMURD, victimele erau conștiente și prezentau traumatisme ușoare, excoriații și contuzii la nivelul membrelor.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri celor patru persoane care se aflau în microbuz: Radu F., în vârstă de 36 de ani, Vasilica C., în vârstă de 37 de ani, Georgel P., în vârstă de 34 de ani și Maria P., în vârstă de 35 de ani, fiecare dintre aceștia prezentând mici excoriații sau contuzii la nivelul membrelor inferioare și superioare.

Persoanele implicate în accident au refuzat să fie transportate  la o unitate spitalicească pentru verificări mai amănunțite.

Cea de-a cincea victimă, conducătorul autoturismului înmatriculat în Ialomița a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plutonier adjutant Tătăranu Ştefan-Ovidiu 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page