Politica, Politica naţională — mai 27, 2013 at 15:12

Chiliman: Nu am venit să mă apăr pe mine, ci pe PNL de Antonescu

by

andrei-chiliman-crin-antonescu-ovidiu-micsikPrimarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat luni, la sosirea la şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL în care urmează să se decidă asupra propunerii de excludere a sa din partid, că nu a venit pentru a se apăra pe sine, ci pentru a apăra PNL de Crin Antonescu.

“Eu am venit aici ca să apăr principiile pentru care am intrat în PNL la sfârşitul anului 1989, şi anume libertatea de expresie, libertatea de opinie, libertatea de asociere şi un anumit mod de a face politică. Am venit aici să apăr liberalismul, să apăr PNL de Crin Antonescu. Nu am venit aici ca să mă apăr pe mine, pentru că nu am de ce. Nu voi intra în logica asta bolşevică pe care încearcă Crin Antonescu să o imprime PNL, a declarat Chiliman.

“Am speranţa că vom reuşi împreună cu colegii din PNL să scoatem Partidul Naţional Liberal din mocirla politicianistă, din obsesia pentru putere a unui singur om şi că vom reuşi să readucem PNL la valorile, la principiile şi la politicile liberale tradiţionaliste, deci pentru asta am venit aici”, a mai spus Chiliman.

Edilul sectorului 1 a spus că speră să i se dea ocazia să vorbească în şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL.

“Acuzaţiile respective sunt foarte uşor de demontat, pentru că nu sunt logice”, a susţinut Chiliman.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că a propus excluderea din partid a lui Andrei Chiliman şi a Dianei Tuşa, în baza articolului 16 din Statutul partidului, el arătând că procedura de vot este în desfăşurare şi că votul decisiv va fi dat în Delegaţia Permanentă.

sursa, foto: mediafax

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.