De prin lume adunate — septembrie 10, 2013 at 18:33

Charlie Rose este plătită de femei pentru a face sex cu soţii lor…

by

charlie roseBritanica Charlie Rose lucreaza ca terapeut sexual si este platita de numeroase femei pentru a face sex cu sotii acestora.

Femeia, in varsta de 32 de ani, pare la prima vedere o mama ca oricare alta cand iese dimineata din casa si isi duce cei doi copii la scoala, insa locul sau de munca este un apartament luxos din orasul Exeter, iar meseria sa este sexul, conform Mirror.co.uk.

Charlie Rose le cere cuplurilor, pentru a le reanima viata sexuala, 200 de lire si este dispusa chiar sa le arate cum sa faca asta.
“Vreau sa ajut cuplurile sa-si reaprinda vietile sexuale. Multe persoane sunt casatorite in continuare, insa pasiunea din cupluri a disparut total. Cand un cuplu vine la mine, le ofer o bautura si stau de vorba cu ei despre problemele pe care le au in ceea ce priveste viata sexuala. De-a lungul timpului, am realizat ca cea mai mare problema pe care o au este lipsa de comunicare. Dupa jumatate de ora, ii duc in dormitor, unde se dezbraca complet. Ii privesc in timp ce-si aplica sfaturile sexuale pe care le-am oferit. Daca e nevoie, ma implic chiar eu. In trecut, am facut chiar sex cu barbati in fata sotiilor acestora”, a povestit Charlie Rose.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page