Dezvoltare personală — septembrie 17, 2017 at 13:33

Charismaticmind- am încetat să spun “nu pot” și am început să spun “pot.”

by

startsayingIcan_charismaticmind-1014x487

 

Oprește-te  să spui  că nu pot și începe să spui că pot

Ai acest sentiment profund că nu te desfășori la cel mai bun potențial? Că poți oferi mult mai mult lumii și că viața are resurse neutilizate infinite? Având aceste sentimente înseamnă că ești  gata să-ți schimbi mintea și să începi să creezi abundență.

 

O simplă schimbare de spirit: pot!

Ceea ce m-a ajutat să-mi deblochez potențialul de-a lungul călătoriei mele prin viață a fost o simplă schimbare. De fapt, a fost atât de simplu încât nu i-am dat credit la început. Totuși, am ajuns să-mi dau seama de toată puterea pe care o pierusem spunând “nu pot”. De exemplu, ori de câte ori îmi extindeam viziunea dincolo de mijloacele mele actuale, blocam acțiunea în mod inconștient. Mi-am spus lucruri cum ar fi: “Nu am bani să fac asta”, “Nu posed acest tip de cunoștințe”, “Nu pot face o schimbare atât de mare în viața mea”, și așa mai departe .

 

Cu toate acestea, am simțit întotdeauna că există mai multă experiență, mai mult de descoperit, mai mult de oferit și de primit. Prin urmare, am ales cea mai semnificativă și mai influentă alegere a vieții mele: am încetat să spun “nu pot” și am început să spun “pot.” Ce s-a întâmplat în anii următori? Am început să mă dezvolt din ce în ce mai mult, să creez o stare de spirit mai puternică, să ajung la visuri “imposibile”, să inspir mii de oameni și să fiu în legătură cu potențialul meu infinit.

 

Obstacolele sunt doar oportunități deghizate!Nimeni nu spune că va fi o navigație netedă. Ai nevoie de provocări pentru a crește. Dacă ești  mulțumit de anumite aspecte ale vieții tale , nu vei căuta răspunsuri. Nu vei încerca mai multe. Obstacolele sunt doar oportunități deghizate pentru a începe să spui “pot!” În această frumoasă călătorie, singurele limite pe care le ai sunt cele pe care le impui prin gândurile tale. Schimbarea sistemului tău. de credință…este greu, dar poate fi, de asemenea, o sănătoasă distracție. Antrenează-ți mintea să funcționeze ca și magiaStarea Ta  de spirit este tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la motive mai înalte și pentru a îndeplini viziuni mai mari. Cu cât practici mai mult stimularea mentală, cu atât devine mai ușor să-ți extinzi potențialul. Această afirmație simplă “Eu pot!” Este plină de energie și de posibilități. Indiferent de situația actuală, ai puterea de a o transforma schimbând chimia minții. Începecu “Pot!” – poți, de asemenea, să o combini cu alte sugestii care Te ajută să  dezvolti încrederea în sine. Începe să construiești o minte carismatică care să atragă tot ce-ți doreștiPe măsură ce Te  angajezi  și lucrezi tot mai mult pe procesul de reprogramare a mentalității, viața ta se schimbă. În consecință, începi să atingi obiective care păreau imposibile sau nerealiste pentru tine înainte. Începi să-ți stăpânești intuiția dincolo de alte credințe. Oamenii devin din ce în ce mai atrași de vibrațiile Tale  și se simt înviorați în prezențaTa. În mod similar, le declanșezi  motivația. Nu-ți limita viziunea și visele. Viața este plină de viață, iar tu îți poți experimenta toate darurile minunate și de plutire. Amintește-ți: schimbarea începe în mintea Ta ! Ai început să spui “pot!” Sau ai o barieră pe care ai dori să o discuți? Foolosește  libertatea de a împărtăși gândurile Tale  prin trimiterea comentariului sub acest articol.

charismaticmind.com

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page