De pe la noi, Editoriale — mai 4, 2013 at 09:08

Cerșetorii și ziua internațională a muncii ..

by

Cerșetorii și ziua internațională a muncii ..Vremea a fost de partea noastră iar soarele ne-a obligat  să ne petrecem ziua în aer liber..Românii au avut de unde alege: unii au ales muntele,alții au invadat litoralul iar alții s-au mulțumit cu un grătar la iarbă verde..

Neavând încă un spațiu special amenajat pentru aprinderea grătarelor,la ieșire din oraș,spre Chiciu,călărășenii au încins grătarele și au petrecut încă de la prima oră a dimineții ..Fumul care ieșea de la carnea bine rumenită și mirosul miteteilor care au devenit un simbol românesc,au fost un fel de atracție pentru cerșetorii din oraș !

Călărășenii care au ales să petreacă  1 Mai la iarbă verde ,nu au scăpat de privirile cerșetorilor care așteptau să primească ceva…Unii au avut noroc și nu-i gonea nimeni, ba mai mult de atât primeau câte un mititel.. Dar ca tot românu’nu se săturau doar din atât .. Veneau iar  și se uitau în gurile oamenilor parcă implorându-i să le mai dea o bucată de carne sau măcar un pahar cu apă  .. Pot spune că ziua internațională a muncii a fost și ziua lor libera deoarece nu ziceau nimic, doar stăteau și priveau aștepând să primească câte ceva …

Georgiana Visalon

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page