Horoscop, Lifestyle — aprilie 1, 2014 at 15:45

Cele mai oportuniste zodii!

by

E foarte dificil sa le atribui celorlati trăsături definitorii… La fel de anevoios este şi procesul de a te cataloga pe tine însuţi într-un fel anume pentru că cele mai multe caracteristici umane depind de contexte temporare, de criterii interne, dar si de coordonate externe.

zodii-oportuniste Cu toate acestea, sunt oameni înzestraţi cu anumite aptitudini negative sau pozitive într-o proporţie mai mare faţă de cei din jurul lor – este un dat natural sau unul al educaţiei primite.
Dintre cele mai controversate trăsături umane, a fi oportunist este cea mai spectaculoasă: “atitudine lipsită de principialitate a unei persoane care, pentru a-şi satisface interesele personale, adoptă şi aplică, după împrejurări, principii şi păreri diferite”.
În fond, oportunismul este o caracteristică negativă, blamată, de care nu suntem mândri, dar tot ea este şi acea trasătură care îi ajută pe cei mai mulţi oameni să se descurce, în drumul prin viaţă.
De aceea, vă propun să descoperiţi cine sunt acei oameni oportunişti din jurul vostru sau dacă voi sunteţi (sau nu) genul de persoane capabile să se folosească “imoral” de circumstanţe pentru a reuşi, în funcţie de zodie:

Berbec
Cei născuţi sub semnul zodiacal Berbec sunt renumiţi pentru încăpăţânarea constantă de care dau dovadă, în orice împrejurare.
Siguri de propriile forţe şi extrem de energici, Berbecii nu sunt neapărat oportunisti, ci mai degrabă aroganţi şi certăreţi, dar cu suflet mare.
Un Berbec este sincer cu el şi cu ceilalţi şi alege, de obicei, mijloacele corecte în primul rând pentru cei din jurul lui.

Taur
Foarte bine ancorat în realitate, Taurul este mai degrabă materialist decât oportunist: îi place sa deţina lucruri, bucuriile lui limitându-se la ceea ce vede, gustă, simte.
Când îsi doreste să obţină ceva important, despre Taur se poate spune, fără reticenţă, că este viclean. Când trebuie să ofere explicaţii dă dovada de laşitate, găsind aproape mereu un ţap ispăşitor sau un pretext bun, dar nu aşa cum ar face-o oportuniştii.

Gemeni
Cu paşi mărunţi, am ajuns şi la un oportunist al zodiacului european: cel născut sub semnul astral Gemeni.
Extrem de inteligent şi uşor adaptabil, cel coordonat de semul Gemeni nu are scrupule atunci când vine vorba de propriul bine.
Agil şi descurcăreţ, deţine în mod natural abilitatea de a te minţi în faţă şi o va face aşa de frumos încât îl vei crede.

Rac
Semnul lunar al zodiacului este un profitor de mâna întâi, ceea ce de multe ori înseamnă şi oportunism.
Deşi, pe de o parte este credul şi bine intenţionat, pe de altă parte trăieşte cu nevoia de a poseda lucruri şi oameni, indiferent care este cale prin care o face.
Manipulează cu diplomaţie, are simţul ironie şi, instinctiv, se adaptează după caz. În acelasi timp, tot Racul este cel mai depresiv şi mai panicos semn zodiacal, având mereu nevoia de atenţia şi grija celorlalţi.

Leu
Leul este recunoscut pentru grandomania specifică, pentru credinţa că totul se învârte în jurul lui şi nu pentru oportunism.
Lider înnăscut (cel puţin la suprafaţă), acest semn zodiacal iubeşte mândria şi laudele…
Iubirea de sine este aşa de mare încât aduce de multe ori suferinţă: oricine poate răni un Leu dacă nu se adaptează stilului său de viaţă.
Îi plac luminile refletoarelor, este ambiţios şi iubeşte zgomotos, dar nu renunţă niciodată la principiile sale.

Fecioară
Această făptură fascinantă, făra de care nu se mai poate trăi după ce ai cunoscut-o, are câteva trăsături specifice greu de tolerat, cum ar fi nevoia de perfecţiune, tendinţa de a fi cicălitoare, tipicară şi obsedată de câteva detalii obositoare.
Însa, Fecioara este de o sinceritate debordantă şi de obicei merge pe drumul ei separat, fără să se folosească de şiretlicuri.
Foarte distantă (rece chiar), Fecioara este obsedată de igienă, dar foarte generoasă.
Mulţi spun că ar fi oportunistă dar, de fapt, confundă acestă noţiune cu materialismul provenit din dorinţa de confort.

Balanţă
Sunt puţini cei născuţi sub acest semn zodiacal care nu au următoarele trăsături: înclinaţii intelectuale, simţ artistic, graţie, bun sfătuitor, bun prieten…
Însă, aproape toate Balanţele sunt înzestrate, din naştere, şi cu superficialitate, instabilitate, lene şi tendinţa de a deforma adevărul.
Nu există o altă zodie care să îşi schimbe părerile cu aceeaşi viteză cum o face Balanţa, ceea ce o favorizează să pară, de multe ori, oportunistă.
În acele momente, mai degraba, doar îşi pierde echilibrul…

Scorpion
Gelos şi posesiv, Scorpionul are o doză de ipocrizie aparte pentru că el încearcă să opţină aproape tot pe căi ocolite. Asta numim, deseori, oportunism…
În plus, Scorpionul nu este genul de om care să spună lucrurile în faţă si i se va părea mai comod să îşi lovească duşmanul pe la spate.
Deşi nu prea are scrupule, Scorpionul naşte, continuu, pasiuni debordante.

Săgetător
Un optimist inconştient de marile adevăruri sau de grelele încercări, Săgetătorul trăieşte glumind în orice situaţie critică sau mai puţin critică.
Uneori vei avea impresia că îi plac necazurile sau că e uşor snob. Însă, e prea leneş ca să îşi concentreze energiile pentru a fi oportunist.

Capricorn
Cei născuţi sub semnul zodiacal Capricorn sunt răutăcioşi din fire şi pentru a-şi atinge scopurile joacă rolul de oportunist care, pe deasupra, i se potriveşte de minune.
În plus, este un oportunist pe care nimeni nu îl poate clinti din loc – este rezistent în faţa intemperiilor vieţii, fiind un supravieţuitor sigur pe el.
Oprtunismul lui se pierde atunci când devine, din când în când, extrem de credul şi din cale-afară de infantil.

Vărsător
Unele dintre cele mai ciudate personalităţi umane, cei născuţi sub semnul zodiacal Vărsător sunt imprevizibili şi introvertiţi.
De aceea, nu ai putea să garantezi că Vărsătorii sunt sau nu oportunişti – pot fi foarte corecţi aproape toată viaţa ca apoi să te suprindă cu un moment în care cedează principii şi se foloseşte de mişmaşuri pentru a reuşi.
Oricum, oprotunismul nu este o stare ce îl caracterizează în mod semnificativ – această stare este, fără doar şi poate, risipa.

Peşti
Despre Peşti, am spus că sunt amanţii ideali, fiind în fruntea topului celor mai infidele zodii şi putem spune că sunt şi puţin oportunişti.
De fapt, cel născut sub semnul zodiacal Peşti e mai mult speculant decât oportunist, adică mai mult un individ care înşeală pe alţii decât care renunţă la propriile principii.
Însă, tot Peştii sunt blânzi, extrem de iubitori, aerieni, creativi şi empatici.

sursa:one.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page