Lifestyle, Sănătate — august 23, 2014 at 11:30

Cele mai bune ceaiuri afrodisiace

by

Ceaiurile afrodisiace sunt alegerea perfectă dacă vrei să revitalizezi viaţa de cuplu. Nu este nevoie să arunci banii pe diferite tratamente pentru tratarea disfuncţiei erectile sau pentru creşterea libidoului. Există o mulţime de produse naturale afrodisiace, cele mai cunoscute şi mai folosite fiind ceaiurile. Aceste ceaiuri afrodisiace te pot ajuta să retrăieşti momente de neuitat alături de partenerul tău şi să te bucuri de fiecare clipă intimă cu acesta. Consumă curent aceste ceaiuri afrodisiace, descoperă aroma ta preferată, cât şi pe cea a celui pe care îl iubeşti, iar efectele nu vor întârzia să apară!

ceaiCeaiul de Ginko biloba

Ajută la dilatarea vaselor de sânge periferice, determinând o creştere a fluxului de sânge din arterele şi venele penisului. Este, deci, un remediu foarte bun pentru disfuncţia erectilă, însă nu afectează presiunea sanguină generală!

Ceaiul de Maca

Maca, rădăcina unei plante crescute în munţii din Peru, măreşte rezistenţa la efort, fertilitatea, creşte apetitul sexual şi întreţine o funcţionare optimă a organelor sexuale. Acest ceai reglează mobilitatea spermatoizilor şi acţionează şi asupra foliculilor ovarieni care sunt responsabili pentru eliberarea ovulului.

Ceaiul de Ginseng

Ginsengul este unul dintre cele mai cunoscute afrodisiace, fiind folosit din cele mai vechi timpuri. Într-un tratat oriental clasic al medicinei indiene se spune că acesta le dă bărbaţilor vitalitatea şi vigoarea unui taur, iar de curând a fost atestat de ştiinţa occidentală ca având într-adevăr un efect afrodisiac puternic.

Ceaiul de ghimbir şi scorţişoară

Acest ceai îmbunătăţeşte circulaţia din zona pelviană şi din partea inferioară a abdomenului, fapt care creşte libidoul. De asemenea, acest lucru duce şi la creşterea lubrifierii vaginului. Ghimbirul are un efect imediat şi poate fi adaugat şi în vin sau consumat cu o linguriţă de miere.

Ceaiul de Busuioc

Printre beneficiile busuiocului se numără şi stimularea apetitului sexual şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, dacă acesta este consumat cu regularitate. De asemenea, are efecte calmante, relaxante, ce reechilibrează sistemul nervos.

Ceai de Ovaz

Ceaiul de ovăz are un efect afrodisiac indirect asupra organismului tău: acesta ajuta la hrănirea sistemului nervos, luptă împotriva epuizării, depresiei şi nervozitaţii, probleme ce afectează adesea funcţia sexuală a organismului.

Ceai de Catuaba

Catuaba este o specie de copaci originari din Brazilia, din a căror scoarţă se realizează un minunat ceai afrodisiac, cu efecte directe asupra sistemului nervos, deoarece tratează disfuncţia erectilă şi probleme ale sistemului nervos central. Pentru optimizarea efectelor sale afrodisiace, Catuaba este utilizata alături de Muira Puama, ce creşte libidoul şi stimulează dorinţele erotice ale partenerilor sexuali.

Tu ai încercat aceste ceaiuri? Nu mai sta pe gânduri şi acţionează!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.