Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — martie 21, 2017 at 15:13

Cele 4 puncte G ale unei femei de care habar nu aveai

by

tablou

Secretele masajului erotic: Cele 4 puncte G ale unei femei de care habar nu aveai

Sunt convinsă că ştiaţi că femeile au un punct G, responsabil pentru orgasme intense. In realitate, trupul unei femei are mult mai multe puncte erogene, cu alte cuvinte mai multe “vagine”.

Personal, am experimentat aceste puncte “fierbinţi” în timpului unui masaj complet. Plăcerea generată prin atingerea acestor locuri este indescriptibilă, activând energie sexuală în tot corpul şi nu doar în zona intimă.

#1 Punctul G de pe gât
Ceafa, gâtul, dar mai ales coccisul sunt porţiuni extrem de erogene. Când sunt stimulaţi, cu mişcări delicate şi în acelaşi timp ferme, muşchii de pe gât şi spate provoacă senzaţii care deschid calea spre un act sexual perfect.

#2 Punctul G de pe braţ
Zona dintre umăr şi cot, pe partea exterioară, poate funcţiona ca un al doilea clitoris. Dacă găseşti acel punct special şi îl presezi direct, pentru 10 secunde sau mai mult, femeia poate simţi un val de plăcere imensă.

# 3 Punctul G de pe coapsa
Exteriorul coapselor, de la genunchi în sus până la şold, este un alt loc fierbinte. Muşchiul lung de pe coapsă, stimulat, frământat şi masat, este o mişcare fantastică în preludiu.

#4 Punctul G de pe picior
Degetele de picioare, dar şi adânciturile fine de deasupra călcâiului merită o atenţie deosebită în timpului unui masaj full body.

Trupul unei femei are, de regulă, nevoie de 20 de minute pentru a fi pregătit pentru un act sexual. Masajul corporal, cu accent pe aceste puncte fierbiţi, poate fi o experienţă senzorială atât pentru femeie cât şi pentru partenerul ei.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page