Evenimente, Ultimile Știri — iulie 13, 2014 at 14:21

Cel puţin 23 de victime la accidentul rutier de pe Autostrada Soarelui unde un autocar s-a răsturnat

by

Un grav accident s-a produs azi, duminică 13 iulie 2014 pe Autostrada Soarelui, în urma căruia până la această oră cca 23 de persoane au fost rănite, după ce un autocar s-a răsturnat. La faţa locului au intervenit de urgenţă 14 echipaje ale ISU şi un elicopter SMURD.

96103_1Potrivit primelor informaţii, şoferul Logan-ului ar fi pierdut controlul volanului când a intrat în depăşire şi a acroşat autocarul, vehiculul a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. De asemenea, cel puţin 23 persoane sunt rănite,dintre care 4 persoane rănite grav,  întrucât primul echipaj de prim ajutor sosit la faţa locului a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD.

În autocar se aflau 44 de persoane şi în Dacia Logan 5 persoane. 3 persoane au fost descarcerate şi pentru alte 23 s-a acordat primul ajutor şi au fost transportate la spital cu ajutorul ambulanţelor Smurd. Posibil ca numărul victimelor să fie mai mare deoarece primele victime au fost scoase şi transportate la spital cu alte mijloace, înainte de sosirea echipajelor ISU şi Smurd.

La locul accidentului s-au deplasat încă 13 echipaje ale ISU, între care şi o ambulanţă pentru transport de cazuri multiple. După ce persoanele rănite vor beneficia de primul ajutor, poliţia va efectua cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Traficul pe A2, sensul spre Constanţa, este restricţionat temporar pe o bandă.

UPDATE: Patru dintre victime la accidentul rutier de pe A2 sunt în stare gravă

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page