Clubul de Excelenţă, Cultură şi Educaţie — iulie 27, 2014 at 16:29

Cel mai bun scor din ultimii 20 de ani a fost obţinut de echipajul Liceului Mihai Eminescu Calarasi la etapa naţională a concursului Sanitarii Pricepuţi

by

Zilele acestea, Crucea Rosie Romana a organizat la Poiana Pinului etapa nationala a consursului Sanitarii Priceputi. Judetul Calarasi a fost reprezentat de echipajul Liceului Mihai Eminescu Calarasi, echipaj ce a obtinut detasat locul intai la etapa judeteana a acestui concurs. Matei Cristian , Madalin-Cristian Salcianu, Rodica Iulia, Anamaria Culea, Cãtãlina Mihaela Creangã – comandant de detasament , sunt membrii acestui echipaj.

sanitarii priceputi Astazi , la finele etapei nationale , copiii nostri au obtinut 68 puncte dintr-un maxim de 70 !!!! Este cel mai bun scor din ultimii 20 de ani !!!

FELICITARI !!!! SUNT TARE MANDRA DE VOI !!!

Acesti copii sunt toti premianti, sunt implicati in o multime de proiecte… ar fi putut sta pe plaja sau pe o terasa, ar fi putut sta degeaba…dar ei au preferat sa invete cum sa acorde primul ajutor !!! Au invatat toata istoria Crucii Rosii Romane, au facut zeci de ore de antrenament intr-un sediu care nu detine prea multe facilitati, au invatat si au pus in practica zeci de metode de salvare , de acordarea unui prim ajutor … NU E USOR !!! Determinarea, perseverenta, dorinta de a fi cei mai buni …toate acestea au dus la un asemenea rezultat.

Multumesc Morariu Catalin , instructor Crucea Rosie Calarasi , pentru ca i-ai invatat mare parte din tot ce stiu acesti copii !! Multumesc parintilor acestor copii ca i-au sprijinit si incurajat, ca i-au educat atat de frumos ! Le doresc tuturor parintilor din lume astfel de copii !!! Multumesc doamnei Belu si doamnei Berbecel, profesori de biologie la Liceul Mihai Eminescu Calarasi pentru implicarea si devotamentul dumneavoastra !!! Toti cei pe care i-am mentionat sunt EXEMPLE DE URMAT !!!

BRAVO !!! Crucea Rosie Calarasi este mandra de voi !!!

Aura Giurca

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page