Evenimente, Ultimile Știri — august 19, 2016 at 17:03

Cea mai frumoasă femeie de pe 7 continente este Alina Chirculescu din Motru!

by

alina_chirculescuAlina Chirculescu a fost desemnată cea mai frumoasă femeie de pe cele șapte continente la concursul internațional de miss „7 Continents” organizat la Bodrum, Turcia, potrivit ziarului Gorj Domino.

Frumoasa Alina Chirculescu, care are 21 de ani, s-a născut și a crescut la Motru, iar în prezent, modelul studiază la Academia de Studii Economice din București, la Facultatea de Relații Economice Internaționale. Modelingul este pasiunea sa de când era mică.

În perioada 6-16 mai, fotomodelul Alina Chirculescu a reprezentat țara noastră la Bodrum. În Turcia, Alina Chirculescu a participat la un concurs internațional de miss. A fost singura româncă care a reușit să se califice la categoria sa de vârstă.

Alina Chirculescu a fost desemnată cea mai frumoasă femeie de pe cele șapte continente!

„Este primul concurs internațional la care particip și primul pe care l-am și câștigat. Sincer nu mă așteptam, treceam mereu pe hol și auzeam „România cok guzzel” în traducere din turcă: Cât de frumoase sunt româncele! Și mă simțeam mândră de noi, de țara noastră. Simțeam o energie pozitivă când auzeam lucruri bune despre România… Și la rândul meu, m-am purtat ca atare, toți spunând că România really really good character. Winner, primul loc, Top Photomodel of the World 2016! Nu îmi venea să cred când au anunțat! Sunt fericită că am reprezentat România la un așa concurs important și că ne putem mândri cu un rezultat frumos. Și sper ca fiecare să contribuie cu lucruri cât mai frumoase ca să ne mândrim în continuare că suntem români!!!”, a spus Alina Chirculescu.

 

gazetademotru

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page