Horoscop, Lifestyle — aprilie 21, 2013 at 13:02

Ce zodie te infioara?…

by

Fiecare semn zodiacal are un “nu-stiu-ce” care te face sa te simti in largul tau atunci cand esti alaturi de el. Sa fie farmecul personal, sa fie valabila explicatia “dragostea e oarba” sau faptul ca, la nasterea lui, planetele l-au daruit cu mult “lipici”? 

Berbec 

berbecAdora ca partenerul sa fie… optimist, expansiv, cu spirit de aventura ca Sagetatorul… plin de viata, inteligent, pus pe sotii ca Gemenii… creativ, dinamic, curajos, hotarat ca Leul… inventiv, inteligent, altruist ca Varsatorul.  Isi ascute cornitele cand partenerul este… arogant, posesiv, pesimist .

Taur

taur Adora ca partenerul sa fie… realist, increzator in sine, loial asa cum este Capricornul… rafinat, sincer ca Fecioara… amabil, creativ, original ca Pestii… dragastos, tandru, materialist ca Racul. Vede rosu in fata ochilor cand partenerul este… risipitor, sufocant, peste masura de familiar .

Gemenii

gemeni Adora ca partenerul sa fie… original, ingenios, fascinant ca Varsatorul… diplomat, echilibrat, sociabil ca Balanta… curajos, cu spirit de initiativa ca Berbecul… creativ, expresiv, dinamic si teatral ca Leul. Nu suporta ca partenerul sa fie… rigid, lipsit de spontaneitate, cusurgiu .

Rac

rac Adora ca partenerul sa fie… sensibil, intuitiv ca Scorpionul… devotat, senzual, intelegator ca Pestii… calm, loial, puternic ca Taurul… loial, etic, reconfortant ca Fecioara. Isi scoate clestii cand partenerul este… copilaros.

Leu 

leu Adora ca partenerul sa fie… curajos, energic, optimist ca Berbecul… expansiv, vesel, stralucitor ca Sagetatorul… adaptabil, agreabil, energic ca Gemenii… romantic, vesel, gratios ca Fecioara. Torsul lui devine tot mai violent cand partenerul este… comod, superficial .

Fecioara

fecioara Adora ca partenerul sa fie… responsabil, practic, rational ca Taurul… altruist, muncitor, precaut cum este Capricornul… materialist, discret ca Racul… puternic, convingator, bun strateg ca Scorpionul. Devine o … Fecioara de fier cand partenerul este… nerealist, lipsit de diplomatie, guraliv, instabil .

Balanta

balanta Adora ca partenerul sa fie… rational, amabil si tandru ca Gemenii… tolerant, altruist, inteligent si cult ca Varsatorul… artist, teatral, modern, gratios ca Leul… inteligent, sincer ca Sagetatorul. Se … “dezechilibreaza” cand partenerul este… lacom, dictatorial, rigid .

Scorpion

scorpion
Adora ca partenerul sa fie… tandru, dragastos, sensibil si atent ca Racul… original, senzual si misterios ca Pestii… discret, realist, organizat ca Fecioara… serios, optimist si ambitios cum e Capricornul. Sarutul lui devine veninos cand partenerul este… rigid, neintelegator, prea teatral .

Sagetator

sagetator Adora ca partenerul sa fie… optimist, energic, hotarat ca Berbecul… dinamic, puternic si sensibil ca Leul… distrat, amuzant, energic ca Balanta… excentric, neconventional, inventiv si fascinant ca Varsatorul.  Renunta la partener cand acesta e… fanatic, pesimist, rigid, rece si sarcastic .

Capricorn

capricornAdora ca partenerul sa fie… practic, protectiv, responsabil ca Taurul… organizat, discret si reconfortant ca Fecioara… amabil, tandru, modest si adaptabil ca Pestii… hotarat, ambitios si voluntar ca Scorpionul. Da inapoi atunci cand partenerul e… comod, superficial, egoist .

Varsator

varsatorAdora ca partenerul sa fie… inventiv, inteligent, rational ca Gemenii… distrat, frumos, tolerant si calm ca Balanta… vital, original, energic si revolutionar ca Berbecul.  Se retrage din relatie cand partenerul e… intolerant, sufocant, dictatorial .

Pestii

pestii

Adora ca partenerul sa fie… intuitiv, protectiv, discret ca Racul… mistic, sensibil si optimist ca Scorpionul… frumos, creativ, calm si relaxat ca Taurul… serios, loial, realist cum este Capricornul.  Isi iese din matca lui cand partenerul e… sarcastic, transant si certaret.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page