Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — septembrie 5, 2016 at 10:51

Ce vor bărbații când vine vorba de sex la 20, 30 și 40 de ani

by

no-strings-attached-860x573Să nu mai fim pudice și să recunoaștem! Fiecare dintre noi și-ar dori să știe ce așteptări sau dorințe ascunse are partenerul atunci când vine vorba de sex.

Ca să ne fie mai ușor, trei bărbați și-au împărtășit experiențele, așteptările și secretele în funcție de vârstă, despre sex, pentru Glamour UK. Nu sunt lucruri la care poate nu te-ai fi așteptat dar sunt numai bune să înveți câte ceva din ele! Cine știe, poate așa vei reuși să deslușești ce se află în mintea prietenului tău!

La 20 de ani

Tom Ellen, jurnalist și autor, ne spune că „la 20 de ani încerci să simți cât mai mult clipa. Ești tentat să trăiești intens, mai ales pentru că este singura vârstă la care amintirile de o noapte sunt permise, la care poți experimenta absolut orice în dormitor, de la partide de sex în 3 până la scenarii de tipul „50 Shades of Grey”.  Dacă în timpul adolescenței să faci sex este tot ceea ce contează, în cel de-al treilea deceniu din viața contează mai mult cât de des, diversificat și cât intens este acesta.

Uită de dezmăț sau jucatul rolurilor, pentru un bărbat cel mai important devine să se simtă atât de confortabil cu partenera lui încât să vorbească liber despre ce își dorește fiecare în pat. În această perioadă începem să avem parte de acele partide de sex pe care ni-l imaginam atunci când eram adolescenți.”

La 30 de ani

Iain Morris, co-creator al The Inbetweeners, ne spune că, „bărbații la 30 de ani doresc ceea ce este normal pentru vârsta lor: frecvență și varietate. Partide de sex destul de regulate și puțin timp pentru noi sunt suficient pentru a ne menține fericiți. Iar când vine vorba de varietate treburile sunt și mai ușoare, ne referim la câteva partide în genunchi în duș și un set nou de lenjerie. Atunci când te culci cu un bărbat de 30 de ani ar trebui să ai două aspecte în minte: unul psihologic și unul fizic.

Din punct de vedere fizic este posibil să observați o îngroșare la bărbați. Odată cu anii, fiecare se îngrașă în anumite zone precum intestin sau șolduri, iar mișcările energice de la 20 ani se transformă în încercările ursului Balloo de a ridica o mașină de pinball. Așa că sexul va deveni mai obositor, deci vom aprecia ajutorul parteneri mult mai mult.

 

Din punct de vedere psihologic, la vârsta de 30 de ani bărbații se confruntă cu unele crize existențiale, iar întrebări de tipul: cine sunt? Ce fac cu viața mea? Încep să ne invadeze mintea. Bărbații la 30 de ani încep să-și dorească puțină companie după ce au încercat tot ceea ce au dorit să încerce și și-au depășit temerile. Este posibil ca uneori acea persoană să nu fi tu, tocmai de aceea dacă vezi că este rece și distant acordă-i puțin timp singur, dacă ești persoana potrivită el va fi cel care îți va cere să rămâi, iar așa m-am simțit și eu pentru prima dată cu soția mea.”

La 40 de ani

Toby Young, jurnalist și scriitor, ne povestește că „acesta devine un subiect destul de delicat. Odată ce ai înaintat în vârstă și ai devenit o persoană respectabilă, cu o soție și copii dorințele tale sexuale nu mai pot coincide cu cele de la 20 de ani. Vestea bună e că, la 40 de ani nu te mai gândești așa mult la sex. Ți s-ar putea părea deprimant să ai un libido în scădere, dar de fapt este destul de eliberator. Desigur nu toți bărbații au o viziunea atât de pozitivă la mijlocul vieții.

Dacă mai fac și eu sex cu soția mea? Da! Cât de des? Nu la fel de des ca la 15 dar mai frecvent decât mă așteptam! Caroline mi s-a părut a fi fantezia oricărui scriitor atunci când ne-am cunoscut, iar acum la 37 de ani îmi mențin părerea. Este și extrem de deșteaptă și amuzantă. Eu cred că aceasta este cheia unui mariaj fericit: să fii cu o femeie care este superioară din toate punctele de vedere. De fiecare dată când facem sex mă simt ca personajul lui Seth Rogen în Knocked Up. Încă nu îmi vine să cred că o femeie așa fantastică m-ar lăsa să fac sex cu ea, iar acesta este un sentiment destul de bun!”

Foto: Outnow.ch

glamour.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page