Horoscop, Lifestyle — august 14, 2013 at 10:00

Ce tip de sex îl tentează? Vezi ce spune zodia lui

by

menage_a_trois_

Berbec

În trei, în patru, în şase… cu cât mai mulţi cu atât mai bine. Berbecul nu ar vrea să rateze nicio experienţă sexuală. Totuşi, este cam gelos şi nu ar face asta cu partenera lui de viaţă – nu ar putea să o vadă nici măcar alături de altă femeie.

Taur

Preferă sexul „clasic”, indiferent că e vorba de poziţie, locaţie sau numprul partenerilor. El se simte cel ami bine cu iubita lui, în patul lui de acasă. Este prea de modă veche ca să facă sex în trei. Evident, fantezia există undeva în mintea lui, dar departe de el gândul să o pună în practică.

Gemeni

Cu cât mai mult cu atât mai bine. Bărbatul din Gemeni este gata oricând şi de sex în trei, şi de orgii sau schimb de parteneri. Nu are nici complexe, nici inhibiţii şi nici prejudecăţi. Mai greu este să găsească o iubită care să aibă aceleaşi preferinţe.

Rac

Probabil că nu ar face niciodată aşa ceva… Racul are nişte idei clare despre ce înseamnă dragostea şi sexul, iar cea mai importantă e aceea că trebuie să participe numai două persoane. Nici sexul în trei, nici triunghiurile amoroase nu îl atrag deloc.

Leu

Una din fanteziile lui cele mai mari este să facă sex cu două sau chiar mai multe femei. Acest bărbat vanitos care simte nevoia să fie permanent admirat şi lăudat nu ar refuza niciodată ocazia de a face sex în trei. Evident, nici nu se pune problema ca al treilea partener să fie bărbat.

Fecioară

Probabil nu îţi vine să crezi că acest bărbat serios visează la orgii sexuale. De fapt, el nu se dă în lături de la nimic când vine vorba de sex şi ar accepta chiar să primească un alt bărbat în patul lui. Singura condiţie ar fi ca apoi să încercaţi şi varianta cu două femei.

Balanţă

Nu îl deranjează sexul în trei. Dar a treia persoană trebuie să fie una la fel de inteligentă şi de rafinată ca şi el. Chiar şi când e vorba de orgii, are nişte standarde destul de înalte. Mai degrabă îl atrage swing-ul într-un club de lux special creat pentru aşa ceva.

Scorpion

Chiar dacă este pasional, înfocat şi mare amator de sex, nu prea e atras de experiementele în trei. Scorpionul este foarte gelos şi nu ar suporta să-ţi vadă partenera în pat cu altcineva. Însă dacă e burlac şi apare ocazia unei aventuri, probabil că nu ar spune nu.

Săgetător

Sunt multe lucruri pe care le-ar încerca în materie de sex, dar acesta nu e unul din ele. Este destul de deschis la noi experienţe, însă când vine vorba să primească pe altcineva în patul lui, se inhibă brusc. Îi place să fie înconjurat de cât mai mulţi oameni, dar nu în pat.

Capricorn

Dacă vrei tu, de ce nu? Singura condiţie ar fi ca a treia persoană să fie o femeie pentru că este prea gelos să te privească în timp ce faci sex cu alt bărbat.

Vărsător

Probabil că a încercat deja sexul în trei, fie că recunoaşte sau nu. Vărsătorul are o viaţă sexuală foarte activă şi nimic nu i se pare deplasat. Însă când e vorba să discute despre experienţele şi fanteziile lui nu mai e la fel de dezinhibat. Nu o să-ţi zică niciodată că vrea să faceţi sex în trei pentru că… îi e ruşine.

Peşti

Pentru el, iubirea e pe primul loc, iar sexul pe al doilea. Nu poate face sex decât cu o femeie pe care o iubeşte, iar aceasta trebuie să fie numai al lui. Consideră că sexul în trei este rezervat numai persoanelor depravate şi fără principii.

Sursa: zonadestiri.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page