Familie, Lifestyle — iunie 24, 2014 at 10:23

Ce tip de cafea conţine cele mai multe calorii

by

In timpul dietelor, toti ne concentram atentia pe produsele alimentare, miscare si exercitii fizice…dar  nu ne mai gandim la bauturile pe care le consumam, considerandu-le inofensive. Gresit! Numarul caloriilor pe care le luam zilnic din bautura, cafea preferata sau sucuri (chiar si naturale) este unul destul de mare si nu multa lume stie ori, cei care stiu, tind sa uite.

coffeeCaffe Frappe de exemplu, bautura preferata a doamnelor si domnisoarelor, contine frisca, zahar, lapte, topping de ciocolata sau inghetata, iar un singur pahar poate depasi 500 kcal.

cafe-frappe

Caffe-frappe

Caffe Frappucino contine sortimente de lapte foarte gras, mult zahar si este greu de digerat si are peste 330 de calorii.

Caffe Frappuccino

Caffe Frappuccino

Un singur pahar de Iced Mocha contine peste 480 de calorii, iar consumarea regulata a acestei bauturi contribuie la adaugarea unor kilograme in plus.

Iced Mocha

Iced Mocha

Mocha Latte este cu putin mai usor fata de Iced Mocha si contine 270 de calorii, depasind totusi doza de zahar recomandata.

mocha latte

Mocha Latte

Cea mai bogata in calorii este Coffee Coolata, care contine o cantitate mare de zahar – 102 grame si depaseste 540 de calorii pe pahar.

Coffee Coolatta

Coffee Coolatta

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page